2777
2789

هردو بچه‌سالید نه؟؟؟؟!!!

اشتباه شما این بود که همون لحظه به بزرگترت نگفتی 

واسه همینه که میگن بچه‌ها تو اتاق هستن دارن بازی میکنن اجازه ندید در اتاق رو ببندن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریشب رفتم خونشون دختر عموشو و داداششو من رفتیم تو اتاقش حکم بازی کردیم  یهو دخترعموش قهر کرد ر ...

پسرخالت زیاد فیلمای جم و میبینه؟؟؟ببخشید خندم گرفت😅

چند سالشه پسرخالت؟چه فانتزیایی داره

🧿
پریشب رفتم خونشون دختر عموشو و داداششو من رفتیم تو اتاقش حکم بازی کردیم  یهو دخترعموش قهر کرد ر ...

عـجب ،این چیزا رو هیچوقت نباید تعریف کنی چون صدرصد خودت رو مقصر میدونن و نگاه اطرافیان بهت عوض میشه،نباید به روی خودت میاوردی و میذاشتی کسی متوجه بشه،ولی از پسره هم واسه همیشه فاصله میگرفتی

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍

😳😳😳😳 اونوقت تو هم همينطوري ساكت موندي؟؟؟؟

بايد همون موقع جيغ ميكشيدي يا ميومدي بيرون گريه ميكردي به مامانت ميگفتي 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

یعنی انقدر ریزه میزه هست که بشه پرتش کرد رو تخت و به زور بوسیدش که دیگران حرفشو باور کردن. ؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
شروع کرد به بوسیدنت ول کنم نبود آخرش خواستی جیغ بکشی؟؟ تو اون زمان که ول کنت نبود یه اکتی نشون میدا ...

اون موقع انقد حالم بد بود نمیدونستم چیکار کنم

ادمک لال نباش پرو باش