2777
2789
عنوان

امر به معروف و نهی از منکر(مهربون باشید):|

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 48 پست
بله انسان کاملا مختاره ولی حق یکیه انسان میتونه تلاش بشر برای خودشناسیو بپذیره و کلام خدا رو نپذیره ...

بشر مختاره و حق یکیه....ای داد که همه جنجال ها از اینجا شروع میشه که همه میخوان بدونن اون یه دونه حق با کیه :)

شاید اگه دو سه تا حق داشتیم اوضاع جهان خیلی بهتر بود!

موفق باشی دوستم   

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
دلیل روانشناسی داره  من چند سال پیش دربارش تاپیک زدم قطع شدما :))) ولی الان مختصر برات میگم ...

سلام گل خانم؛بنظر من امر به معروف و نهی از منکر مختص قشر خاصی نیست و فقط به حجاب برنمی گرده چرا ما خانوما فکر میکنیم فقط مربوط به ما میشه ،جنسیت هم نداره ...اگه شما ببینید دوستتون داره کار اشتباهی رو انجام میده در این نقطه کاری به کم و کیفش ندارم بهشون تذکر نمی دید یا اینکه اگه کار خوب و خیری انجام میدن تشویقش نمیکنید؟!!!مگه امر به معروف و نهی از منکر چیزی غیر ازینه؟؟؟؟؟من برعکس شما فکر میکنم فکر میکنم وقتی شخصی میاد سمت من و مثلا به من میگه اینکار بهت ضرر میزنه و یا زشته حقیقتا یا میپذیرم و در جهت رفعش عمل میکنم یا هم نه خونسرد و بی تفاوت میشم و به کارم ادامه میدم و نتیجه عملم رو خودم میبینم؛حالا ی سری فیلما پخش شده و طرفین به هم بی احترامی میکنن دو حالت داره یا اینکه دارن نقش بازی میکنن که وجهه دین رو خراب کنن که هستند بسیار یا اینکه طرف مقابل اینقدر فکر میکنه که اره کار درسته و خودش رو عقل کل میدونه و به آمر یا ناهی بی حرمتی میکنه....اما واقعا قشنگتر از لبخند خدا چیزی هست؟؟؟!!!!!!!لبخند خدا بدرقه زندگیتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه شما علم روانشناسی و علوم انسانی رو قبول نداری نمیتونی به منم بگی نداشته باشم اتفاقا من خیل ...

ی چیز بگم اینکه افراد دو حالت دارن وجهه ظاهری و وجهه باطنی....خیلیا هستند ظاهر موقر اما باطن بالعکس و هم چنین افرادی با ظاهر نامناسب و روحی کاملا عاشق و فطرتا پاک...خوب اینجا همه ظاهر معمول و باوقار رو میپسندیم همه همینطوریم(کلا کاری به فقیر و غنی نداریم) که در جامعه ظاهر مناسب شرط اوله حالا ممکنه ی نفر ظاهرش درست باشه اما کارش اشتباه و در دید و انظار عمومی باشه بازم باید تذکر داد حالا ممکنه لسانی باشه،مجازی باشه،با ایما اشاره باشه....و اینکه ممکنه شخصی دچار خطا و انحراف بشه به سهو خوب چه اشکال داره ما بهش کمک کنیم در جهت رفع عیبوبش؟!مثال کاملش خودم هستم قبلا از نظر بقیه همه چیز تمام بودم ی مدت که خیلیم زیاد بود فاصله گرفتم نزدیک به ده سال انواع و اقسام راههای اشتباه رو رفتم البته الان میدونم که اشتباه بودن اما خدا کمکم کرد،ی روز که دلم برا خدا برا قبلنام تنگ شد گفتم خدایا خودت کمکم کن دستمو بگیر من تو رو دوس دارم یکی یکی نشونه هاش تو زندگیم وارد شدن دو سه تا کلاس رفتم سه چهار تا رفیق عزیز پیدا کردم اما این به معنی این نیست که من الان پاک پاکم اما همچنان از خدا میخوام عملا بهم هم کمک کنه و خودم هم دارم به خودم کمک میکنم و تا ان شاءالله به راه بیام...یادمه ی روز ی نفر تو کلاس بهم گفت مقنعه چقدر بهت میاد اخه مجابش کاملتره حقیقتا ی کوچولو بهم برخورد اخه میتونستم درک کنم منظورش چیه هر چند برگشتم و گفتم من خودم ی زمانی این حرفا رو به کسانی تحویل دادم اما چون قلبا همین راه رو میخواستم تسلیم حرفی شدم که دلم نمی خواست کسی بهم بگه چون حقیقتا میدونستم چیه (مصداق واقعی ایمان و عمل)...من کوچیک همتونم اما اگه کسی بهتون گفت فلان کار رو بکن یا نکن اگه دیدین ضرری آنچنان جانی براتون نداره گوش بدین 💞

امر به معروف و نهی از منکر باید با مهربانی و روی خوش باشه

اگر با خشم باشه گناه هم داره

جز مواردی که یه گناه خیلی بزرگ در حال وقوع باشه و مجبور باشن با داد و بیداد حلش کنن مثلا ببینن یه نفر داره به کسی اسیب میزنه