2777
2789
عنوان

امر به معروف و نهی از منکر(مهربون باشید):|

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 48 پست
این چه حرفیه؟ جز فروع دین ماست توی قران هم اومده که اگر امر به معروف و نهی از منکر نشه همه تر و خش ...

کتاب اقای مطهری درباره امر به معروف نهی از منکر بخونید:/ خیلی قشنگ و مرحله به مرحله توضیح داده 

مگه داشتم امر به معروف میکردم ؟:/ خوده خدا هم‌گفته تفکر کنید توی تصمیماتتون ...نمیشه گف خدا گفت تو ه ...

ن طرز صحبتو گفتم راجع به چادر پوشیدن

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت اول داری پرخاش و توهین میکنی بعد توقع حرفهای درستو داری؟ بعدشم خدا ادم ها رو هدایت میکنه ن ...

و البته خداهم ادما رو از طریق بنده هاش هدایت کرد...جز اینکه شما با خدا درارتباط باشید بهتر بدونید😐

ببین عزیزم چند تا مبحث داریم اینجا که بذار قاطیشون نکنیم یک: من درباره ریشه روانشناسی رفتارهای مختل ...

ریشه روان شناسیه چیه؟ 

و البته خداهم ادما رو از طریق بنده هاش هدایت کرد...جز اینکه شما با خدا درارتباط باشید بهتر بدونید😐

از طریق پیامبرانش نه همه بنده ها

ریشه روان شناسیه چیه؟ 

ریشه روانشناسی اینکه چرا افرادی که امر به معروف میکنن با بداخلاقی اینکار رو میکنن

دلیل 

یک: فردی که امر به معروف یا نهی از منکر میکند خودش را در موضع برتر از فرد مورد امر یا نهی قرار گرفته میداند 

دو: انسانها وقتی نسبت به فرد دیگری دارای برتری باشند به صورت ناخودآگاه مایل به اعمال خشونت نسبت به اون فرد هستن ( این قسمت از نظر روانشناسی طی آزمایشات مختلف ثابت شده ) 

سه: در نتیجه فرد امر و نهی کننده اگر در مقابل امر و نهی خود بیتفاوتی یا مخالفت ببیند دست به خشونت کلامی یا فیزیکی میزند

چهار ؛ میدونم که در دستورات دین به صورت ایده آل گرایانه گفته شده امر و.نهی رو با خوبی و خوشی انجام بدین و اگه طرف گوش نکرد حق ندارین هیچ برخورد بدی بکنین ولی میدونی که از هزار تا دستور دین دو تاش هم درست انجام نمیشه

""من اگه جای دستور دهنده اعظم جهان بودم هیچ وقت دستورایی نمیدادم که میدونم این مخلوق عاصی هیچ وقت درست اجراشون نمیکنه ""

اینم سهمیه کفر امروز من :) 

حالا منتظرم برای فحش های نی نی سایتی!!!

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

من همیشه برام سوال بوده کدوم آیه قرآن گفته فقط در مورد حجاب امربه معروف و نهی از منکر کنید؟

پیاده از کنارت گذشتم گفتی قیمتت چند خوشگل؟!...سواره از کنارت گذشتم گفتی پشت ماشین لباسشویی بشین..در خیابان دعوایت شد تمام فحشت خواهر و مادر بود..من نباید به استادیوم بیایم چون تو شعارهایت آب نکشیده است......من باید پوشیده باشم تا تو دینت کامل باشد...تو ازدواج نکردی به من گفتی زن گرفتن حماقت است...من ازدواج نکردم به من گفتی ترشیده ام!....
ریشه روانشناسی اینکه چرا افرادی که امر به معروف میکنن با بداخلاقی اینکار رو میکنن دلیل  یک ...

نه ریشه علم روانشناسیو گفتم

علوم انسانیه

و علوم انسانی هم با صحیح و خطا پیش میره چون بشر شناخت کافی به انسان نداره. تا حدودی جسمی اونو شناخته ولی روح و روان رو نه زیاد

حالا شما اصرار داری ک بد اخلاقی میکنن  دیگه کاریش نمی کرد

اصلا بحث برتری نیست. توی قرآن سوره حجرات میگه همدیگر رو مسخره نکنید و عیب جویی نکنید شاید اونها از شما بهتر باشن

ما قران خیلی کم میخونیم و چون عربیه خیلی دقت نمی کنیم. 

پس برتر بودنی در کار نیست. کمک به همدیگه کردنه. ما ادم ها خیلی وقتا اشتباه میکنیم حالا یا سهوی یا عمدی. اینم یه تذکره. حالا طرف مقابل میخاد قبول کنه میخاد هم قبول نکنه. هیچ اصراری هم نیست

ریشه روانشناسی اینکه چرا افرادی که امر به معروف میکنن با بداخلاقی اینکار رو میکنن دلیل  یک ...

درسته دستورات دین ما درست اجرا نمیشه

جالبه بیشتر دستورات دین دستورات حکومتیه و دستورات فردی کمتره

اما ما رساله هایی داریم ک تاکیدشون روی دستورات فردیه

تا جامعه آماده نباشه انجام دستورات فردی هم سخت میشه

من همیشه برام سوال بوده کدوم آیه قرآن گفته فقط در مورد حجاب امربه معروف و نهی از منکر کنید؟

امر به معروف کلیه درباره همه چیز

امر به معروف کلیه درباره همه چیز

بله ولی در جامعه ما خیلی خاص و هدفمند فقط در مورد حجاب اجرا میشه

نهادهاییم در این زمینه فعالن.محاله اسم امر به معروف بیاد و کسی به چیزی جز حجاب فکر کنه

پیاده از کنارت گذشتم گفتی قیمتت چند خوشگل؟!...سواره از کنارت گذشتم گفتی پشت ماشین لباسشویی بشین..در خیابان دعوایت شد تمام فحشت خواهر و مادر بود..من نباید به استادیوم بیایم چون تو شعارهایت آب نکشیده است......من باید پوشیده باشم تا تو دینت کامل باشد...تو ازدواج نکردی به من گفتی زن گرفتن حماقت است...من ازدواج نکردم به من گفتی ترشیده ام!....
بله ولی در جامعه ما خیلی خاص و هدفمند فقط در مورد حجاب اجرا میشه نهادهاییم در این زمینه فعالن.محاله ...

نهاد ها اشتباه میکنن

البته حجاب ظاهر بیرونیش بیشتره و مخاطبش خانم های جامعه هستن

نه ریشه علم روانشناسیو گفتم علوم انسانیه و علوم انسانی هم با صحیح و خطا پیش میره چون بشر شناخت کاف ...

عزیزم اگه شما علم روانشناسی و علوم انسانی رو قبول نداری نمیتونی به منم بگی نداشته باشم اتفاقا من خیلی بهش علاقه دارم و همه امور انسان علی الخصوص اعتقادات و اعمال مذهبی رو از این منظر موشکافی میکنم 

گذشته از اینکه خیلی غیر منصفانه است این همه تلاش و تحقیق بشر رو درباره خودشناسی ( شناختن همون روح و روان که شما میفرمایید ) زیر سوال ببرین...ولی با این حال شما مختاری این نوع نگاه و نقد رو قبول داشته باشی یا نداشته باشی 

همونجور که من با وجود خیلی مطالب جالب و خواندنی که در قرآن دیدم و خواندم خیلی جاهاش رو قبول ندارم و در این خصوص مختارم 

این هم بگم که " من" اصراری ندارم بگم امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ما با خشونت انجام میشه...این یه واقعیته اصلا ادعای " من " نیست...هزاران ویدیو و کلیپ و خاطرات مختلف افراد مختلف هست درباره مثلا همین فضیه حجاب که کسی که مورد امر به معروف و نهی از منکر قرار گرفته هم با بدترین نوع خشونت کلامی و تحقیر مواجه شده هم در صورت مخالفت مورد جریمه! و حتی ضرب و شتم واقع شده

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
عزیزم اگه شما علم روانشناسی و علوم انسانی رو قبول نداری نمیتونی به منم بگی نداشته باشم اتفاقا من خیل ...

بله انسان کاملا مختاره ولی حق یکیه

انسان میتونه تلاش بشر برای خودشناسیو بپذیره و کلام خدا رو نپذیره و بر عکس

من ضرب و شتم ندیدم. اگر مواردی هم بوده دلیلی نمیشه تعمیم داده بشه به کل و امر به معروف با خشونت دیده بشه. هر کسی این کارو کرده بسیار اشتباه بوده و کسی تاییدش نکرده و میبینید ک اصلا برعکس هم میشه و طرف بدتر از روی عناد کارش رو تکرار میکنه. الان همین گشت ارشاد که قبلا بود. همه بدشون میومد. همه شونم بد رفتار نمی کردن. بعضی هاشون بد رفتار می کردن ولی تو دید همه بد جا افتاده و متاسفانه از عملکرد غلطه