2777
2789
عنوان

امر به معروف و نهی از منکر(مهربون باشید):|

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 48 پست
خیلی اتفاقی یاد یکی ازز کاربرا افتادم که توی یه تاپیک در مورد حجاب هی مینوشت من یه این چیزا ایمان ن ...

😂😂😂 اون من نبودمااا

ولى همچين چيزى امكان داره

من يه آدمى بودم كه به هيچى اعتقاد نداشتم همه چيزو تجربه كردم

ولى از يه جايى كه يه اتفاقى برام افتاد و خدا رو صدا زدم و دستمو گرفت

نماز واجب كه هيچى نماز شبم ميخونم 😂 قرآن و صلوات و هرچى بگى

اول نذاشتم كسى بفهمه ولى يه بار كه داشتم نماز ميخوندم يكى از دوستام ديد انقدر تعجب كرد كه ازم عكس گرفت فرستاد تو گروه خودمونو دوستام نوشت شما باورتون ميشه اين فلانى باشه 😂

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

دلیل روانشناسی داره 

من چند سال پیش دربارش تاپیک زدم قطع شدما :)))

ولی الان مختصر برات میگم

ببین از نظر علمی ثابت شده ( با استناد به آزمایشات و تحقیقات معتبر) که انسان وقتی دارای قدرتی نسبت به هم نوع خودش بشه هر چقدر اندک و ساده ، از اون قدرت و برتری به نفع خودش با اعمال زور و خشونت و تهدید استفاده میکنه 

شخص امر به معروف کننده خودش رو در موضع برتر میبینه ( فکر میکنه آدم خوبیه که کارای خوب میکنه و طرف مقابلش یا آدم بدیه یا نادان و نفهمه ) این قدرت باعث میشه که حتی اگر در اولین برخورد ملایم رفتار کنه در صورت عدم اطاعت طرف مقابل دست به خشونت کلامی و رفتاری بزنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂 اون من نبودمااا ولى همچين چيزى امكان داره من يه آدمى بودم كه به هيچى اعتقاد نداشتم همه چيزو ...

منم اوایل نماز نمیخوندم   

از وقتی رفتم دبیرستان هم نماز خوندم هم چادری شدم هم خیلی به خدا نزدیک شدم 

اره تا حالا ازین زاویه بهش نگاه نکرده بودم ممنون   

پس اب جوشو صادر میکنیم‌بهشت تابرسه دستشون دماش مناسب شده😂🤑🤑🤑

میتونیم اختراع کنیم  راهکاری  شیلنگ اب جوشو وصل کنیم  مخفی به بهشت  و سنسور شناسایی داشته باشه  واسه حقه بازایی که الکی رفتن بهشت وحقشون  نبوده برن 😂 نامحسوس  زهرمونو بریزیم بهشون حالشون جا بیاد 😂😂

من برعکسشم دیدم

اینچیزی که شما میگی بعیده

بااینکه کلا از امر به معروف خوشم نمیاد

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
😂😂😂 اون من نبودمااا ولى همچين چيزى امكان داره من يه آدمى بودم كه به هيچى اعتقاد نداشتم همه چيزو ...

منم‌ همینجوریم هر کی‌میاد خونمون چادر نمازمو میبینه پرگاش میریزه میگه تووووو؟😂😂😂😂

نه من تازه اومدم ...بعدم مگه من همچین چیزی گفتم؟؟؟اونم برمیدارم...ما عادت کردیم هرکی چادر سیاه پیچید ...

شما خودت اول داری پرخاش و توهین میکنی بعد توقع حرفهای درستو داری؟

بعدشم خدا ادم ها رو هدایت میکنه نه بنده هاش

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

بعضی وقتی طرف نمیخواد هدایت شه فقط سفسطه و توهین میکنه پیشاپیش برای خودش بریده و دوخته هر چیم که توضیح بدی خودشو میزنه به اونراه. فقط تو مذهب نیستاا تو تمام مسایل همینه. علاقه ای ندارم به زور کسی رو هدایت کنم ولی جواب توهین کننده رو حتمن خواهم داد

دلیل روانشناسی داره  من چند سال پیش دربارش تاپیک زدم قطع شدما :))) ولی الان مختصر برات میگم ...

این چه حرفیه؟

جز فروع دین ماست

توی قران هم اومده که اگر امر به معروف و نهی از منکر نشه همه تر و خشک میسوزن و دچار عذاب میشن چون اونهایی ک سکوت میکنن به نوعی موافق این کارهای اشتباه هستن

این چه حرفیه؟ جز فروع دین ماست توی قران هم اومده که اگر امر به معروف و نهی از منکر نشه همه تر و خش ...

کدوم حرف چه حرفیه ؟   

من درباره اصول و فروع دین حرف نزدما

گفتم دلیل روانشناسی بداخلاق بودن امر به معروف کنندگان اینه.... انشالا که فکر نمیکنی آنکسانی که امر به معروف میکنن از نسل بشر نیستن و فرشتگانی معصومند؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
منم‌ همینجوریم هر کی‌میاد خونمون چادر نمازمو میبینه پرگاش میریزه میگه تووووو؟😂😂😂😂

من مامانم هنوز عادت نكرده ميبينه ميرم تو اتاق درو ميبندم ١٠ بار صدام ميكنه، يه بارم پشتش بهم بود من تو سجده بودم برگشت با پا رفت رو كلم گفت تو رو زمين چكار ميكنى ؟ 😂

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
کدوم حرف چه حرفیه ؟     من درباره اصول و فروع دین حرف نزدما گفتم دلیل روانشناسی بداخلاق ...

دلیل روانشناسیو گفتم

علم روانشناسی ک اصلا امر به معروف رو نمیدونه چیه نظریه میده

نه فرشته که نیستن ادمن. چرا اینجوری میگی؟ چرا با خیلی ها نمیشه راحت حرف زد؟ سریع جبهه میگیرن و به مسخره و توهین میزنن؟ مگه ما انسان نیستیم؟ خب داریم درباره انسان حرف میزنیم نه فرشته

خیلی ها اسمشو میذارن بد اخلاقی چون به مذاقشون خوش نمیاد و جلوگیری از میلیه که دارن

شما خودت اول داری پرخاش و توهین میکنی بعد توقع حرفهای درستو داری؟ بعدشم خدا ادم ها رو هدایت میکنه ن ...

مگه داشتم امر به معروف میکردم ؟:/ خوده خدا هم‌گفته تفکر کنید توی تصمیماتتون ...نمیشه گف خدا گفت تو هم‌نمیخواد بدون چرا

دلیل روانشناسیو گفتم علم روانشناسی ک اصلا امر به معروف رو نمیدونه چیه نظریه میده نه فرشته که نیستن ...

ببین عزیزم چند تا مبحث داریم اینجا که بذار قاطیشون نکنیم

یک: من درباره ریشه روانشناسی رفتارهای مختلف انسان کنجکاوم ، مطالعه میکنم و صحبتم درباره اونهاست 

دو: انسانهایی که امر به معروف و نهی از منکر میکنند و میشوند از نظر روانشناسی قابل تحلیل هستند 

سه: من از منظر دینی مخالفت و موافقتی با بحث امر به معروف و نهی از منکر ندارم

چهار: درصد بسیااااااار بالایی از افرادی که به پشتوانه قانون یا اعتقادات دینی دست به امر به معروف و نهی از منکر میزنن بد اخلاق و پرخاشگر هستن و اگه من دلیل این موضوع رو از نظر روانشناسی بررسی کنم فکر نمیکنم توهینی به دین باشه ، شاید نقد باشه که حق بررسی و نقد برای همه ابنا بشر محفوظه