2777
2789

چرا اینایی که امر به معروف میکنن اینقدر خشنن؟😐یا یه چیزی میگن میگی نه جای اینکه با دلیل توجیهت کنن میگن خدا بهتر از تومیدونه ! چرا اینقدر پرخاشگرین وقتی ازتون سوال میپرسن؟؟؟؟

بعد میگن غرب زده شدین..بابا ما میخوایم به راه راستم هدایت شیم یجور وحشی بازی درمیارن پشیمون میشی.

لطفا در شیوه هدایتتون تجدید نظر کنید😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اتفاقی یاد یکی ازز کاربرا افتادم که

توی یه تاپیک در مورد حجاب هی مینوشت من یه این چیزا ایمان ندارم و خیلی وقته دیگه هیچ دینی ندارم و نماز نمیخونمو خدا رو قبول ندارمو اینا اونوقت چن وقت بعدش تاپیک ختم صلوات زده بود.همون نیستی تو ؟؟؟؟    

خیلی اتفاقی یاد یکی ازز کاربرا افتادم که توی یه تاپیک در مورد حجاب هی مینوشت من یه این چیزا ایمان ن ...

نه من تازه اومدم ...بعدم مگه من همچین چیزی گفتم؟؟؟اونم برمیدارم...ما عادت کردیم هرکی چادر سیاه پیچیده دورش بگیم مومنه بقیه شیطان پرستن

من ديشب كاربريم بعد از يه ماه برگشت نميخوام فعلا قطع بشم فقط مهربوني چيه؟؟؟فضولي تو شخصي ترين مسيل ...

کاری به شخصیاش ندارم بطور کلی گفتم اینجا ببینن بدونن با این روش هیشکیو اصلاح نمیکنن

نه من تازه اومدم ...بعدم مگه من همچین چیزی گفتم؟؟؟اونم برمیدارم...ما عادت کردیم هرکی چادر سیاه پیچید ...

من خودم چادریم ولی به این حرفی ک میزنی واقعا اعتقادی ندارم عزیزم چون خیلی از دوستام چادری نیستن و کاراشون شاید درست تر از من باشه و بیشتر از من به خدا ایمان داشته باشن 

ببخشید گفتم ک...خیلی اتفاقی یاد اون افتادم نمیدونم چرا   ناراحت نشی از دستم یه وقت     

متاسفانه ما مسلمونا فکر میکنیم فقط ما خوبیم و همه بدن! این دلیل برحق دونستن خودمون و اعمالمونه که دقیقا در تضاد با تفکراتمونه و مذهبمون... همه با هم قاطی پاطی
داعش چی میگه ؟!خلاصش میگه یا با ما باش یا بمیر... همینه خواهر جان آدرس بده با شمشیرم برسم خدمتتون   

خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *