2777
2789
عنوان

اولین رابطه بعد از زایمان طبیعی

2150 بازدید | 14 پست

خانوما اولین رابطه بعد از زایمان طبیعی چجوریه؟ درد داره؟شماها چند روز بعد از زایمان رابطه داشتین؟زایمان تو کیفیت رابطتون تاثیر گذاشت؟؟خیلی ببخشید ولی گشاد نشدین؟؟؟🙈🙈🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اولم چهل. روز بعد تازه تنگ ترشده بود بچه دومم شونزده روز بعد فقط،یه کم میترسیدم 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

من ۲۳روز بعد زایمانم یه مقدار سوزش داشتم فقط ازون نظر هم اوایلش خوب بود اما بعد یه مدت ... شد رفتم دکتر گفتش ک بخیه هات خوب نبوده و بازه باید عمل  زیبایی کنی منم انجام دادم زیبایی و خیلی خوب شد

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...

گلم ببخشید در خصوص این تاپیکتون بدنتون نسبت به قبل فرقی هم کرده بود؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه