2777
2789
عنوان

ترشحات خونی از واژن

51441 بازدید | 27 پست

سلام وقت بخیر.من ۲۲ سالمه و مجردمحدود ۴ ماهه که ترشحات خونی از واژنم دارم ک اوایل همراه با رگه ها و لکه های قهوه ای بود .کسی این مشکلو نداش؟میشه راهنماییم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ ماهه یه دکتر نرفتی؟؟؟؟؟؟

پیش ۵ متخصص زنان رفتم ازمایش تیروئید و ادرارو خون و سونو هم دادم همه ازمایشاتم سالمه فقط تو سونو ی کیست تخمدان خیلی کوچیک مشاهده شد.اما هیچکدوم از متخصصین عزیز ب من جواب درستی ندادن

چیز مهمی نیس برو متخصص زنان احتمالا قرص ال دی بهت میده خوب میشی شاید از استرس و یا کار زیاد اینطوری ...

ممنونم بابت محبتتون .واقعا از دکتر رفتن خسته شدم جواب درستی بهم نمیدن قرص روکین بهم دادن فعلا.بله استرس زیاد ردارم

قبلا اینجوری نبودم الان ۴ ماهه ک این مشکلو دارم 

اگه فقط موقع پریودته که خیلی نگران نباش منم بعد از یمدت پری هام با لخته همراه شد  که تاالانم ادامه داره خون قهوه ای خون مونده تو رحمه که دیر بیرون اومده 

پیش دکترم که رفتی نگران چی هستی دیگ

کیستتم  تا جاییکه اطلاع دارم با ال دی درمان میشه 

پرده بکارتم با این حرفا از بین نمیره مگه در صورت داشتن رابطه یا حالا خودارضایی البته فکر میکنم عفونت شدید هم باعثش میشه که فکر نمیکنم شما عفونت داشته باشی

استرس نداشته باش ما خانما بدنامون گاهی بهم میریزه مشکل خاصی هم نیست

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس