2777
2789
عنوان

ترشحات خونی از واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 51467 بازدید | 27 پست
اگه فقط موقع پریودته که خیلی نگران نباش منم بعد از یمدت پری هام با لخته همراه شد  که تاالانم اد ...

ترشحات قهوه ای رو اوایل داشته الان فقط ترشحات خونی لزج دارم وقتیم حموم میرم بعد حموم حتما این ترشحات و لکه ها رو میبینم .اخه من خارش یا سوزش ندارم قبلا حتی وقتی عطسه میکردم لکه خون میفتاد.حتی عکس پدمو هم برای متخصص بردم

ممنونم بابت محبتتون .واقعا از دکتر رفتن خسته شدم جواب درستی بهم نمیدن قرص روکین بهم دادن فعلا.بله اس ...

خواهش میکنم عزیزم ولی مجردی زیاد اینطوری میشدم متخصص زنان رفتم با قرص ال دی قطع شد بعدشم سونوگرافی تا دلیلش که معمولا کیست تخمدان هست مشخص بشه که اونهم با مصرف چند دوره ال دی یا حالا به تشخیص دکتر داروهای دیگه برطرف میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزم ولی مجردی زیاد اینطوری میشدم متخصص زنان رفتم با قرص ال دی قطع شد بعدشم سونوگرافی ت ...

ممنونم عزیزم بله درسته .دکترم بهم قرص جلوگیری روکین داد .ولی خب یکم استرس دارم میگم نکنه عفونت باشه چون اطلاعات زیادی راجب عفونت ندارم و نمیدونم ک عفونت باعث خونریزی و ترشحات خونی میشه یا خیر

وقتی دکتر رفتی دیگه جای نگرانی نیست اگه عفونت بود حتما تشخیص میداد عزیزم

خب اخه معاینه نکردن چون من معمولا خونریزی دارم فقط سونو و ازمایش ادرار و تیروئید و خون دادم .کاش میشد معاینه کنن

خب اخه معاینه نکردن چون من معمولا خونریزی دارم فقط سونو و ازمایش ادرار و تیروئید و خون دادم .کاش میش ...

همون سونو خودش همه چیزو نشون میده اگه خونریزیت قطع شده و ترشح زیاد و بدبو و خارش نداری نگران نباش دیگه