2777
2789
عنوان

سن در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 38 پست
مثلن الان شوهرایی ک بزرگتر بودن چ گلی ب سر زنشون زدن چرا جدا شدن

خخخ همه ک مث هم نیستن ۵ تا انگشت دستت هم ببینی مث هم نیست من فقط گفتم بزرگ تر باشه باز بهتره همین

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالتونه ؟؟؟

من نوزده سالمه ...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
خخخ همه ک مث هم نیستن ۵ تا انگشت دستت هم ببینی مث هم نیست من فقط گفتم بزرگ تر باشه باز بهتره همین

منم... همینو شنیدم میگن فاصله سنی سه تا پن سال خوبه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
تفاهم مهم تر از سن و سال هست 

قبول دارم ... ولی باید همه چیو چک کرد دیگع

من نوزده سالمه ...

بعد میخوای زن پسر نوزده ساله بشی 😐😐😐هرگز اینکارو نکن ..اصن پسر نوزده ساله راحت بهت بگم جز مسائل جنسی متوجه هیچ چیز نیست ...5 سال بعد شما یه دختر 24 ساله و کاملید ایشون یه پسر بچه 24 ساله ..در بهترین حالت بهت غر میزنه کهجوونی نکرده

منم... همینو شنیدم میگن فاصله سنی سه تا پن سال خوبه

اره بهتره

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
بعد میخوای زن پسر نوزده ساله بشی 😐😐😐هرگز اینکارو نکن ..اصن پسر نوزده ساله راحت بهت بگم جز مسائل ج ...

نه خب  من در صورتی میگم که هر دو نفر بیست و سه چار سالشون باشه

اختلاف سنی هم نباید طوری باشه که طرفین بهم نیان 

مثلا من سراغ دارم پسر ۲۷ ساله با خانم ۴۰ ساله ازدواج کرده 

و هر کی هر جا دیده فکر کردن مادر و پسرن 

بعد اصلا هم تفاهم نداشتن و حرف هم رو نمیفهمیدن 

ن به نظرم این ربطی ب سن نداره .ب سیاسته 

به اخلاقه و تفاهمه 😊😊

مادر شوهر دختر همسایمون قبلن شوهرش فوت شده بعد 

رفته با پسر عمو شوهرش ازدواج کرده ۵ سالی بزرگتر بودش 

دختر همسایه میگه کاری کرده ب مرده ک جون زنشو قسم میخوره 🤣🤣🤣 .میگه انقد آقا عزیزم دورش میکنه .از لحاظ قیافه هم مادرشوهره اون زمان عمل بینی انجام داده 

گفت خوشگل کرده انگار ن انگار از مرده بزرگتره 😊😊

میگم ب سیاست زنانس .

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
اختلاف سنی هم نباید طوری باشه که طرفین بهم نیان  مثلا من سراغ دارم پسر ۲۷ ساله با خانم ۴۰ ساله ...

میدونم حرف شما کااااملا درسته ‌‌‌‌.. ولی من درصورتی میگم که هر دو نفر بیست و سه سالشون باشه

ن به نظرم این ربطی ب سن نداره .ب سیاسته  به اخلاقه و تفاهمه 😊😊 مادر شوهر دختر همسایمون قبلن ...

حرفاتون خیلی خوب بود

ن به نظرم این ربطی ب سن نداره .ب سیاسته  به اخلاقه و تفاهمه 😊😊 مادر شوهر دختر همسایمون قبلن ...

عزیزم اون ی دونس ک شما دیدی دلیل نداره همونو ملاک قرار بدی 

بیخیال مت کلی نظرمو دادم