2777
2789
عنوان

بچه ها تورا خدااااا کمک کنید

185 بازدید | 20 پست

پوستم چرب مدام در حال جوش سر سیاه زیر پوستی های لعنتی پاکسازی میرفتم نور درمانی دو جلسه حلزون تراپی رفتم چه همه دکتر رفتم چکار کنم با این جوشها جای لک جوش بعضی جاها هست جای اسکار اع اع 

اعصابم خرد کمک 

الان ماسک فریمن عسل مونکا دارم

برام  دعا کنید خیلی محتاج دعا شما عزیزان هستم   

وای منم مشکل دارم با پوستم 😭😭کک و مک داره 😭😭

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی پوستش خشکه تاپیکم ببینه 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
منم

چیکارکنیم 😥😥دوست دارم پوست صورتمو بکنم  بندازم اون ور

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
حالا من درین حدنه! ولی خیلی از لک های پوست صورتم خستم🤣😂

وای خیلی رو اعصابن 😭😭

كك و مك 😍😍😍

😳😳😳😳کجاش ذوق داره؟