2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااااااااااااااقعااااااااااااااااااااااا چرااااااااااااااااااااااااااااااااا خودمم هنگ کردم وااا ...

عزیزم من با داداشم صحبت میکنم اگر موردی سراغ داشت حتما بهت اطلاع میدم، چطوری باید بهت درخواست دوستی بدم؟ من تازه واردم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
اینم از شانس من حالا دیدی/؟

از بس که انرژی منفی میدی دختر🤨 بخدا من به این انرژی ها و حس ها ایمان دارم...

ممنون گلم لطف میکنی من بهت درخواست میدم قبول کن

قبول کردم عزیزم، میشه بهم یاد بدی چطور درخواست دوستی میدن؟

از بس که انرژی منفی میدی دختر🤨 بخدا من به این انرژی ها و حس ها ایمان دارم...

به خدا خسته شدم 

من 2سااااااااله دارم خداخدا میکنم

اخه گرفتن نتیجه  ی زحمات ادم حق طبیعیشه چرااااااااااااااا بایدانقدذخون دل بخوریم براش 

به قولللللللللل حودت هممممممه میگن ادم کاربلد بیکار نمیمونه 

نه تنهابیکاره که انگه کاربلدنبودن هم بهش میخوره میدونی چقدر دلمون میشکنه وقتی این حرفاومیشنویم

به خدا خسته شدم  من 2سااااااااله دارم خداخدا میکنم اخه گرفتن نتیجه  ی زحمات ادم حق طبیعی ...

چرا باید دلت بشکنه، اتفاقا به جنبه مثبتش نگاه کن! مثلا خود من منظورم این بود که چون همسرت کاربلد هست باید امیدوار باشی! ولی تو برداشت منفی داشتی، بعدم دو سال که مدت خیلیییی زیادی نیست، شوهرخواهر من سال 89 با خواهرم ازدواج کرد و هم اوایل ازدواج تازه ارشد قبول شد و دو سال بعد دکترا قبول شد و الان هم با حقوق اندک بورسیه زندگیشو میگذرونه خواهرم هم داره برای کنکور دکترا میخونه، ولی هر دو امید دارن که بالاخره ی جایی جذب میشن