2777
2789
عنوان

هزینه قرار اول خواستگاری با کیه

118 بازدید | 15 پست

برای خواهرم خواستگار اومده 

مامانم گفته برن  بیرون همیدگه رو ببینن 

هزینه اش رو کی باید بده 

خواهرم یا اقا پسره 

البته بگم معلوم نیست شاید مادرها هم برن 

❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

آقا باید بدن.

خواهر منم با خواستگارش رفتن بیرون و مادرا هم رفته بودن.

آقا حساب کرده بود، جواب مون هم منفی بود.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

داشتم میگفتماونم‌مبلغی ببره خواهرت صدرصد حالا پسره پا میشه حساب میکنه ولی اونم یه تعارف بزنه

عزمزمه جندبار بیرون قرارگذاشتن؟؟چندجلسه هم خونه دختر بود؟؟

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂