2777
2789
عنوان

شوهر دختر خالم میخواد زن بگیره😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 96 پست

بقیه نداره؟ تموم شد؟ 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
عزیزم نبند چشمتو رو واقعیت تا یه زن راصی نشه تو زنیه کسی بره هیچ مردی سست نمیشه.. مرد خصلتشه این پست ...

یعنی چی مرد خصلتشه...من و دوستم به فاصله یک ماه عقد کرده بودیم...تقریبا اوایل عقدمون یه روز بهم زنگ زد گفت بیا پیشم من تنهام..رفتم پیشش دیدم میگه واااایییی چقدر شوهرت خوبه، چقدر سربه زیره..گفتم چطور مگه چی شد؟  گفت تو خیابون دیدمش (این دوستم باس.نش خیلی بزرگه😐 یعنی بیش از حد) گفت شوهرتو دیدم ،هی از قصد کنارش راه رفتم، دیدم توجه نمیکنه و سرش پایینه، رفتم جلوش و یه جوری راه رفتم که جلب توجه کنم، خواهرشم باهاش بود ،میگه به خواهرم گفتم تو با فاصله کم پشت سرش راه بیا ببین به بدنم نگاه میکنه یا نه😳 بعد گفت خواهرم بهم گفت اصلا سرشو بلند نکرد که نگات کنه..بعدشم دید یه زن جلوش راه میره

یه زن پشتش

و حرکاتشونم عجیب بود، تند تند راه رفت که نتونن بهش برسن... اینارو دوستم تعریف کرد که خودشم متأهل بود..چندبارم چندتا حرکت دیگه ازش دیدم قطع رابطه کردم... کی میگه همه مردا اینجوریَن..خیلی از خانوما حتی وقتی خیانتم میکنن لو نمیرن، بعد ما فکر میکنیم همجنسامون همه خوب و بی‌گناهن و فقط مردا ذاتشون خرابه!! 

🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بود عزیزم منتها بخاطر نبودن اینترنت و حجب و حیا مخفیانه بود

خب حیا بود ک مخفی بود دیگ الان اون مخفی گریم نیست همه یخشو باز شده.. اره بود کمتر بود. بود جوری ک تو هر شهر دونفر الان تو هر ساختمون چهارطبقه سه تاشون این داستانو دارن

شوهرش اومد زد زیر همه چی که من اصلا رابطه ای با این خانم ندارم، اما دخترخالم خیلی ازش مدرک جمع کرده، متاسفانه مهریه آنچنانی نداره که بخواد طلب کنه، کلی التماسش کرده بیا خونه رو بفروشیم از اینجا بریم اما شوهرش راضی نمیشه. 

من تمام قد می ایستمو میگم مقصر همجنسامونن.مخالفا ریپ نکنید🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️الفرار

موافقم ..تا خودمون بهم رحم نکنیم از بقیه انتظاری نیست...

مقصر هردوشون هستن.کسی که زن داره باید شعور داشته باشه وبه زن دیگه فک نکنه.ووقتی ام میبینین مردی متاهله دیگه به درخواستش پاسخ منفی بده.

میشه لطفا برا خونه دارشدنم صلوات بفرستین.😘😘😘😘
کدوم دوری از اجتماع؟ زمان قدیم ک دور بودن از اجتماع این چیزا نبود الان ک اومدن تو اجتماع بی حیاییو ف ...

قبلا که هیچ مردی دو زنه نبوده که اصلا صیغه میغه و اینا هم نبوده از وقتی عصر جدید شده یکهو همه دنبال هم افتادن 

عجبا آخه نظر ندید چرا نظری میدید که همه هی ریپلاتون کنن و مورد تمسخر بقیه قرار بگیرید بعدشم ناراحت بشید و به همه یه حرفی بزنید

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
آخه این حرفه!    

عزیزم به مسخره میگم.آخه توجیهی که خانمای اینجا میکنن معنیش فلج مغزی بودن مردا رو میرسونه آخه این چه حرفیه!مردا مثل ما آدمن قدرت تصمیم وفکر ووجدان دارن چراباید بهشون حق هراشتباهی داده بشه

یعنی چی مرد خصلتشه...من و دوستم به فاصله یک ماه عقد کرده بودیم...تقریبا اوایل عقدمون یه روز بهم زنگ ...

چقدر بی شرف بوده.تروخدا اصلا باهاش دیگه در ارتباط نباش حتی در حد پیام.واقعا که خیلی عوضی بوده واقعا .

یعنی چی مرد خصلتشه...من و دوستم به فاصله یک ماه عقد کرده بودیم...تقریبا اوایل عقدمون یه روز بهم زنگ ...

اینا موارد خاصه عزیزم.. اگ ایمون نداشته باشن یجا وامیدن بلاخره نترس اگ تو خصلت مرد نبود خدا نمیگفت زن خودشو بپوشونه ک مرد نبینه میگفت مرد بپوشونه زن نبینه گس تو خصلت زن زیاد نیست. از اونورم باز به مرده نمیگفت نگا نکن چشمتو نگهدار. پس اگ زن خودشو نگهداره مرد چشمم بچرخونه چیزی گیرش نمیاد ولی زن خودشو نگه نداره مرد پاکم به فساد میکوشونه

فعلا تا همینجا رو میدونم و اینکه دختر دختر خالم همش داره گریه میکنه و التماس مامانش میکنه که طلاق نگیرن. واقعا دلم براش کبابه. بنطر منم تا ما زنا به خودمون رحم نکنیم مردها چجوری میخوان بهمون رحم کنند. اون زن مطلقه بعنوان دوست وارد زندگی خواهرم شد اما جواب محبتهای اون رو نباید اینجور میداد.