2777
2789
آپلود عکس ......................................................................... آدمیان به لبخندی که بر لب ها می نشانند و به احساس خوبی که بر جا می نهند و به دردی که از یکدیگر می کاهند می ارزند ........................................................................ سلام دوست نازنین داریم به ماه مهر نزدیک میشیم و دانش آموزانی هستند که متاسفانه با آرامش و بدون دغدغه نمیتونن ادامه تحصیل بدن حال تصمیم گرفتیم که دست بدست هم کمک این دانش آموزان کنیم به امید آنکه بدون اضطراب و نگرانی نداشتن دفتر و کتاب ادامه تحصیل بدن و ان شالله در آینده جزو بهترین ها بشن و حتی به یاد دل های خیرخواهانه امروز شما خوبان در بزرگسالی به دانش آموزان نیازمند هموطنشون کمک کنن & دوستان عزیز این دانش آموزان در کنار فرزندان خودمون و اکثرا تو یک مدرسه تحصیل میکنن پس واقعا خیلی دردآوره که دانش آموزی به سن و سال فرزندمون بخاطر نداشتن کیف مجبور بشه با پلاستیک بره مدرسه یا بخاطر نداشتن هزینه سرویس اون هم ماهیانه 15 هزارتومان ترک تحصیل کنه ......... ............................................................................ برای واریز کمک های خود لطفا به : ش کارت 6273531301248681 ش حساب 8268792229 ش شبا IR120180000000008268792229 بانک تجارت بنام مهدی فرستاده(همسرم هستن و بیش از دوساله که این ش کارت مخصوص بودجه خیریه ست)
اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375
اهدایی از طرف کاربر عزیز گل بهاری جون برای تعدای از دانش آموزان & بانووووی خیرخواه اجرت با ایزد منان آپلود عکس آپلود عکس
اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375
در ضمن بعد از خرید عکس و فاکتور گذاشته میشه . لیست واریزی دوستان نی نی سایت : 1- گل بهاری ....... تاریخ 09|06|94 ...... ساعت14:31 .......مبلغ 60 هزار 2- ناشناس ....... تاریخ 10|06|94 ...... ساعت07:42 ......مبلغ 10 هزار(خودشون رو معرفی نکردن) 3- fery ........... تاریخ 12|06|94 ...... ساعت15:02 ....مبلغ 50 هزار 4- لیلا ........... تاریخ 14|06|94 ...... ساعت08:42 .....مبلغ 100 هزار 5- ناشناس( مایل نبودن اسشمون ذکر بشه) ........... تاریخ 14|06|94 ...... ساعت 18:56.........مبلغ 50 هزار 6- رها.......تاریخ 18|06|94 ...... ساعت 17:49.....مبلغ 20 هزار 7-ناشناس( مایل نبودن اسشمون ذکر بشه) ........... تاریخ 21|06|94 ...... ساعت 17:37.........مبلغ 200 هزار 8- Azra ....... تاریخ 23|06|94 ...... ساعت10:31......مبلغ 100 هزار 9- جیران ....... تاریخ 24|06|94 ...... ساعت14:05 ......مبلغ 50 هزار 10- ناشناس....تاریخ 25|06|94 ..... ساعت12:00.....مبلغ 20 هزار (خودشون رو معرفی نکردن) 12- ثمین ....تاریخ 27|06|94 ..... ساعت16:11.....مبلغ 20 هزار 13- ناشناس(مایل نبودن اسشمون ذکر بشه) .......تاریخ 29|06|94 .....ساعت 14:04.......مبلغ 15 هزار 14- باران مهر.....تاریخ 29|06|94 ....ساعت 18:40....مبلغ 50 هزار جمع کل واریزی ها تا به الان 745 هزار ******اجر تک تک شما خوبان با ایزد منان******

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان عزیز خداروشکر مسئولیت سنگین تهیه لوازم تحریر برای 30 دانش آموز نیازمند شهری و روستایی رو تونستیم امروز به پایان برسونیم و کلی لوازم اعم از: لوازم تحریر برای 30 دانش آموز کیف برای 25 دانش آموز کفش برای 24 دانش آموز کتاب برای 10 دانش آموز لباس فرم برای 4 دانش آموز به ارزش 1800 (یک میلیون و هشتصد هزار تومان) توزیع شد & طبق قولی که دادم این هم عکسها: آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس
آپلود عکس آپلود عکس ........................................................................... امروز قبل از رفتن برای توزیع مجبور شدیم مقداری کیف و کفش دیگه هم تهیه کنیم و هم مجبور شدیم تو مسیر بسته بندی کنیم برای همین من دیگه ناچارا عکس از لوازمها داخل ماشین گرفتم . آپلود عکس آپلود عکس
این هم عکس از چند تا فاکتور . اما تعداد فاکتورها خیلی بیشتره اما خوب مقداری از خریدهارو یکی از دوستانم متقبل شدن بخاطر همین فاکتورها دستشون جا مونده . آپلود عکس آپلود عکس ............................................................................ برای 4 دانش آموز هزینه لباس فرم مدرسه هم دادیم که تا الان فقط یکی از دانش آموزان تونسته فاکتور خریدش رو برام بیاره . آپلود عکس
من مشهدم عزیزم . محل کارم جایی هست که عمده فروشی لوازم التحریر هستش و قیمتا نسبتا خوبن. فقط نمیدونم بیشتر چه چیزایی لازم دارن بچه ها. البته یک مقدار ناقابل نقدی امروز واریز میکنم. ولی دوست دارم بیشتر وسیله بخرم براشون ی لذت عجیبی داره.
خوب خداروشکر نزدیکین به شهر ما دوست عزیزم برای یک دانش آموز رو شما متقبل میشین که خرید کنین یا بیشتر؟؟؟؟ بابت واریزتون هم ممنونم ان شالله که خیر و برکت عمل خیرتون رو بزودی زود احساس کنین . تا تقریبا 25 . 26 شهریور فرصت برای خرید هست سفرتون بی خطر ان شالله
عزیزم تو این یک هفته ای که شما مسافرت هستین من لیست کامل اقلامی که این بچه ها نیاز دارن رو جویا میشم و بهتون اطلاع میدم اما خوب چیزهای که روال ادامه تحصیل هر دانش آموزه که مشخصه مثل دفتر در سایز های متفاوت مدادسیاه و مداد قرمز خودکار در سه رنگ . پاک کن . تراش . جا مدادی . ست پرگار . خط کش و امثال این ..... ان شالله اگر امسال بودجه خوب جمع بشه کیف هم تهیه میکنیم
یک دنیا تشکر گل بهاری جون . ممنونم بابت مهربونیت دوست خوبم
کسی نمیخواد چراغ این تاپیک رو روشن کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن امروز حوالی ساعت 2 . 2:30 ظهر 60 ت به حساب خیریه واریز شده لطفا اگر از طرف دوستان نی نی سایتیه اطلاع بدین ...... اجر تک تکتون با ایزد منان