چرا نمیفرستن مامانم اینا عید برام یه دعا گرفتن فرستادن از زنجان ..با پست برام بفرستین چه نیاز هست بگین چیه بدارین پاکت بفرستین با پست پیشتاز هزینه پستو خودم میدم یه دعا برام گرفتن هیچ اثری نداشت کلیم پولم به اون هدر رفت ..تروخدا خانومی بخدا همه امیدم تویی واسه خودت میخوای بری برا متم برو کی برا خودت میخوای بری قربونت برم برا منم همون موقع انجام بده ..تروخدا .پست اگه به کرج نمیفرسته به زنجان بفرستین مامانم اینا اونجان .عزیزم بخدا برا سلامتی بچت گفتم که دعا میکنم چله برمیدارم تروخدا کمکم کن من دعا محبت و مطیع شدن همسرم مثلا مطیع شدن به اسمم خونه نمیخوام بکنه که مثلا بهش میگم بریم زنجان خونه بابام بره یا مسافرت یا مثلا حتی کوچک ترین چیزم میگم به شوهرم اینکارو برام بکن از پشتش نمیاد انجام بده ....بعصی اوقات دلش میخواد انجام بده ولی ازپشتش نمیاد
و زبان بند میخوام
کلا محبت و مطیع شدن .و زبان بند .نمیدونم محبت و مطیع شدن جداس یا باهمه..اینو برام بپرس ترو تدا شمارتو خصوصی بده بهم بخدا اگه راصی نباشی بجون خواهرم مزاحمت نمیشم من کلا جمع پولام پونصد شیصد ایناس که پنجاهشم باید بدم به شما رفتی اونجا بهم زنگ بزنی بپرسی دقیق ببینم اگه دعا محبت و مطیع شدن جدا بود ببینم میتونم اونم بدم هزینشو..کلا اگه بخوای بری شمارتو راید داشته باشم میگم بجون خواهر کوچیکم مزوحمت نمیشم بخدا درکت میکنم زمانیم که خودت وقت داشتی میگی میزنگم بهت هر موقع مزاحمت نمیشم شوهرت بفهمهو..