2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا بیا

74 بازدید | 7 پست

لطفا کاربری منو بترکونید

کسی میتونه نی نی یارارو صدا بزنه؟

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

عزیزم میخوای کاربریتو بتروکونی من چیکار کنم؟؟؟؟همه امیدم تویی عزیزم میدونم وصع زندگی خودت داعونه لطفا کمکم کمپن بیا باهام حرف بزن برو یه دعا بگیر که شوهرت بجز تو به کسی دیگه نگاه نکنه همچین دعایی هستش ..

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میخوای کاربریتو بتروکونی من چیکار کنم؟؟؟؟همه امیدم تویی عزیزم میدونم وصع زندگی خودت داعونه لطف ...

عزیزم تو تکلیفت با خودت مشخص نیست چی میخوای اره این هشت خودم میخواستم انجام بدم میوفتاد چهارصد بعد چه طور به دستت برسونم مامانم از پست پرسیدخ بود پست گفته بود نمیفرستیم

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
عزیزم تو تکلیفت با خودت مشخص نیست چی میخوای اره این هشت خودم میخواستم انجام بدم میوفتاد چهارصد بعد چ ...

چرا نمیفرستن مامانم اینا عید برام یه دعا گرفتن فرستادن از زنجان ..با پست برام بفرستین چه نیاز هست بگین چیه بدارین پاکت بفرستین با پست پیشتاز هزینه پستو خودم میدم یه دعا برام گرفتن هیچ اثری نداشت کلیم پولم به اون هدر رفت ..تروخدا خانومی بخدا همه امیدم تویی واسه خودت میخوای بری برا متم برو کی برا خودت میخوای بری قربونت برم برا منم همون موقع انجام بده ..تروخدا .پست اگه به کرج نمیفرسته به زنجان بفرستین مامانم اینا اونجان .عزیزم بخدا برا سلامتی بچت گفتم که دعا میکنم چله برمیدارم تروخدا کمکم کن من دعا محبت و مطیع شدن همسرم مثلا مطیع شدن به اسمم خونه نمیخوام بکنه که مثلا بهش میگم بریم زنجان خونه بابام بره یا مسافرت یا مثلا حتی کوچک ترین چیزم میگم به شوهرم اینکارو برام بکن از پشتش نمیاد انجام بده ....بعصی اوقات دلش میخواد انجام بده ولی ازپشتش نمیاد

و زبان بند میخوام 

کلا محبت و مطیع شدن .و زبان بند .نمیدونم محبت و مطیع شدن جداس یا باهمه..اینو برام بپرس ترو تدا شمارتو خصوصی بده بهم بخدا اگه راصی نباشی بجون خواهرم مزاحمت نمیشم من کلا جمع پولام پونصد شیصد ایناس که پنجاهشم باید بدم به شما رفتی اونجا بهم زنگ بزنی بپرسی دقیق ببینم اگه دعا محبت و مطیع شدن جدا بود ببینم میتونم اونم بدم هزینشو..کلا اگه بخوای  بری شمارتو راید داشته باشم میگم بجون خواهر کوچیکم مزوحمت نمیشم بخدا درکت میکنم زمانیم که خودت وقت داشتی میگی میزنگم بهت هر موقع مزاحمت نمیشم شوهرت بفهمهو..

عزیزم تو تکلیفت با خودت مشخص نیست چی میخوای اره این هشت خودم میخواستم انجام بدم میوفتاد چهارصد بعد چ ...

تروخدا من خیلی پی گیر دعاو...بودم بازم تو عید گرفتم فایده نداشت همه امیدم تویی کاربریتو نترکون کمکم کن زندگی منم نجات بده دعا هم رخم اثر نکنه بخدا همینکه دلمو شاد میکنی ..خدا خیرت بده گلم التماست میکنم ..اینجا حرف نزنیم ممکنه کسا دیگه بیان بهت پیام بدن و بخوان ..بریم خصوصی 

تروخدا من خیلی پی گیر دعاو...بودم بازم تو عید گرفتم فایده نداشت همه امیدم تویی کاربریتو نترکون کمکم ...

باشه عزیزم اما به جان دخترم شماره نمیتونم بدم شوهرم بفهمه خونرو رو سرم خراب میکنه بگو دقیقا چه دعایی میخوای؟اسم خودت و مامانتو و اسم شوهرتو و مامانشم بگو تا برم برات یه حساب بکشم و بگو دقیقا چه طلسمی میخوای