2777
2789

معادل واضحی واسش پیدا نکردم😅.سر و صدا میدن وسایل.

صدای رعد و برق و باد یه طرف که هوای اینجارو خیلی قشنگ و عاشقانه کرده....

صدای قولنج شکستن وسایل خونه هم یه طرف 😑😑😑😑

تلویزیون.یخچال.شوفاژا...

کلا همه چیز صدا میده و تقه میکنه

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دیوارامون😳😳😳😒😳

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
استارتر ميشه يه سوال بپرسم؟

بفرما عزیزم

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

اره یخچال از همه وسایل خسته تره قلنجاش بیشترو بلندتره دیوارا و سقفم‌‌جدیدا صدا میدن

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
اره والا شبا انگار حمام عمومیه قولنجشونو میگیرن

من همیشه فکر میکردم وسایل که کهنه میشن و عمرشون زیاد میشه قولنج میشکنن و صدا میدن.

تو نگو اصلا ربطی نداره و از اول هم صدا میدن.

يه سوال دارم از خانوما ميخوام بدونم كي جوابشو بلده بايد عكس بزارم تا جوابمو بدن ميشه بهم ياد بدين چط ...

عزیزم روی صفحه ی اصلی سایت زده: +تاپیک.

تاپیک بزن با موضوع و عنوان و عکستم بزار.

يه سوال دارم از خانوما ميخوام بدونم كي جوابشو بلده بايد عكس بزارم تا جوابمو بدن ميشه بهم ياد بدين چط ...

خدابخیر کنه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻