2777
2789

۴ تا الان ک ۶ ماهشه هم اندازشه.البته بستگی ب جثه نوزاد داره  بنظرم بچه ها باهم فرق میکنن وزنشون

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره شاید یکم فیت تنش نبود ولی خب بهرحال اونقدم گشاد نبود ک تنش زار بزنه 

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم
دختر من الان ١٣ ماهش هست فكر ميكنم از ١٠ يا ١١ ماهگي الان هم هنوز ميپوشه ولي بعضي از لباسهاش ديگه في ...

جووووونم،موش بخوره

دختر من۸ماهشه ۲میپوشه

سایز سه تو سیسمونیش خریدم ۳-۴دست استین دارن اگه تابستون اندازش بشه نمیتونه بپوشه😓

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...
ولي فكر ميكنم اشتباه ميكنيد ، دختر من هم خيلي ريز نيست .

نمیدونم شایدم🙄

ولي فكر ميكنم اشتباه ميكنيد ، دختر من هم خيلي ريز نيست .

ولی ۵ ماهگیو ک مطئنم سایز ۳ اندازش بود