الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درس می خوندم دکتر زنان شم عاشقشم الان سه تا لیسانس گرفتم به درد لای جرز می خورم
چه باحال، خوبه که، چرا اینجور میگین
چه رشته هایی خوندین؟
جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد!
به این خوبی،اون وقت چجوری دلتون میاد اونطوری بگین درباره خودتون؟
جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد!
فقط پول به دست نیاوردین ولی حتما اثرات مثبت دیگه داشته
افرین دقیقا تنها خوبیش این بود که همش تو درس بودم سرم گرم بود
این فقط یکیشه
داناتر شدی
تفکرت منظم شده و....
راجع به خودت مثبت بگو همیشه:)