2777
2789

براي درمان چه چيزايي هست دقيقا واقعا ارزش داره؟؟؟

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی هست من دندوناشو قایم کردم به ددد میخورع

نه عزيزم دندون شيري بايد بدي همون مراكز توي شرايط خاص نگه ميدارن وقتي لق بشه بايد اقدام كرده باشي چون بالافاصله بايد توي شرايط خاص نگهش داشت

نه عزيزم دندون شيري بايد بدي همون مراكز توي شرايط خاص نگه ميدارن وقتي لق بشه بايد اقدام كرده باشي چو ...

دندون و من پرسیدم

گفتن فعلا فقط تو امریکا انجام میشه

بعد خانمه با خنده کفت انشالله یه روزی هم تو ایران میاد😐

دندون و من پرسیدم گفتن فعلا فقط تو امریکا انجام میشه بعد خانمه با خنده کفت انشالله یه روزی هم تو ا ...

نه توي شيراز شنيدم من امده قطعا توي تهرانم هست پس

بندناف دارای سلول های بنیادی که میتونن به همه بافتای بدن تمایز پیدا کنه

اگه خدایی نکرده دراینده متلا بچتون نیاز به پیوند مغز استخوان داشته باشه از همون استفاده میکنن که درصد موفقیتش زیاده یا متلا اگه عضویشو از دست داد 

از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊
نه عزيزم دندون شيري بايد بدي همون مراكز توي شرايط خاص نگه ميدارن وقتي لق بشه بايد اقدام كرده باشي چو ...

عه من فکر کردم باید خودمون نگه داریم دندونای دخترم یکی یکی که میوفته تو هفتا سوراخ قایم میکنم 😁😁😁اتفاقا همین دیشب یکیش افتاد

دندون و من پرسیدم گفتن فعلا فقط تو امریکا انجام میشه بعد خانمه با خنده کفت انشالله یه روزی هم تو ا ...

عهه،،،شهر ما اومده

چند ساله

تو کانالش نوشته بود

برم بپرسم دختر م تازه هشت سالش شده

بند نافش ذخیره نشد، سلولاش کافی نبود

ولی برای بچه دومم ذخیره شد

کاربر ۸۹، اکنون ۹۸! 
نه توي شيراز شنيدم من امده قطعا توي تهرانم هست پس

نیست انجام نمیدن

ما زنگ زدیم مرکز سلولهای بنیادی

شوهرم هم خیلی پیگیرش بود ولی همشون گفتن فعلا در حد حرفه. تا بیاد خدا عالمه

گفتم پس چرا اخبارش هست؟ گفت خانم حرفه دیگه عملی که نشده

عهه،،،شهر ما اومده چند ساله تو کانالش نوشته بود برم بپرسم دختر م تازه هشت سالش شده بند نافش ذخیر ...

براي بچه اولتون چقدر هزينه كردين بعدش گفتن كافي نيست؟ميترسم توي گرونيا اقدام كنم هزينه كنم برا ازمايشاش بعد بگن كافي نبود