2777
2789
عنوان

کسی تجربه بارداری همزمان با فردی رو در خانواده داشته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4463 بازدید | 117 پست

من با دخترعموم وعروس دخترخالم باردارم خوشحالم که بچم تنها نخواهد بود چون تاقبلش اصلا بچه نداشتیم توفامیل

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
حالا خوبه مادر شوهر من جونش درمیاد سربچم.اگه یه بار کمتر ازش تعریف کنه میرم تو قیافه

میدونی چون بچم از طرف خانواده خودم غرق محبته زیاد مهم نیست کارای مادرشوهرم بزار هی از اون تعریف کنه تا بترکه مهم اینه بچم آینده و سرنوشت خوبی داشته باشه 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه اه چقد بدم میاد انگار فقط اینا باردارن من ک سه ماهمه هیچشکی اصلا متوجه هم نشده از بس ک عادیم مثل ...

به خدا من ویار دارم معده درد از بوی همه چیز حالم بد میشه ولی تا الان کسی یه قابلمه غذا واسم نیاورد خیلی سخته بچمم کوچیکه رسیدگی میخواد ولی خودمم و خدا

ناشکری نکن من تجربه خوبی ندارم از بارداریم خوشحال نشدن خواهرشوهرم یک ماه کمتر از من بود من می ...

دلیل فوت بچش چی بود؟

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
اره عزیزم من یه پسر چهارساله و نیمه دارم بارداری قبلیم سرکار میرفتم از شب اول که زایمان کردم و اومدم ...

حالا خوبه شما دوتاتون اولین بچتون همجنسه

مال ما همش به فکر بودن سر درارن بچه چیه ول نمیکردن ازبس زنگ میزدن

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
منم جاریم یا یکی دیگه از فامیل باردار بود ک بچش پسر،وقتی جنیست خودش مشخص شد و جنسیت دختر،کارش ب روان ...

خاک تو سرش مگه دختر عزرائیله میخواد جونشو بگیره

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

من و خواهر شوهرم هردوتا بچه میخواستیم اون سه ماه زودتر باردار شد ان شاءالله بچه اش سالم باشه

اون ماشاءالله راحت کاراشو انجام میده ولی من نمی تونم شاید اونایی که میگین ناز و ادا دارن شاید یه مشکلی دارن بدنا با هم فرق می کنه

منم جاریم یا یکی دیگه از فامیل باردار بود ک بچش پسر،وقتی جنیست خودش مشخص شد و جنسیت دختر،کارش ب روان ...

شوهر منم همینو گف.. گفت دعا کن بچه اونم پسر بشه وگرنه دیوونه میشه 

من اصلا شاخ درآورده بودم از این حرف 

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
من و خواهر شوهرم هردوتا بچه میخواستیم اون سه ماه زودتر باردار شد ان شاءالله بچه اش سالم باشه اون ما ...

عزیزم اخه کلا کار نمیکنه مادرشوهرم میگه دخترم پرنسسه !!چه لزومی داره زن زایمان کرده رو تا چهل روز مادرش بشوره الان ۹سالشه بچه اش هیچ کارشو نکرده کلا مادرشوهرم کاراشو میکنه