2777
2789
عنوان

کسی تجربه بارداری همزمان با فردی رو در خانواده داشته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4466 بازدید | 117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اگه تجربه بارداری نداشتم میگفتم این زنا که توفامیلمون حامله میشن دارن شاخ غول رو میشکنن ولی میدونم ۷۰درصدش لوس بازی واداست

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
ناشکری نکن من تجربه خوبی ندارم از بارداریم خوشحال نشدن خواهرشوهرم یک ماه کمتر از من بود من می ...

منم فهمیدم باردارم ولی نتونستم ب خانواده شوهرم بگم دخترشون تازه بعد یسال ک منتظر بود باردار شد و بچش دوماهگی افتاد،3ماهمم شده تقریبا

♥♥♥
من حوصله ادا و اصول و مسخره بازی ندارم حوصله لوس بازی های خواهرشوهرمو ندارم 

منم همین بودم.کلا تا یه مدت ازهمشون متنفر بودم همش آخ و اوخ میکردن دست به سیاه وسفید نمیزدن کارای خونشونم یکی دیگه انجام میداد

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

[QUOTE=86102186]من طوری رفتار کردم که خانواده شوهرم حتی اخم هم نمیتونن به بچم بکنن چه معنی میده خیلی حساسم روش[/QUOTE

من یکی مادرشوهرم یکی ام برادرشوهرم ک یه شهر دیگه اس خوشبختانه و زیاد نمیاد اینجا خیلی اخم و تخم میکنن وگرنه پدرشوهرم و خواهرشوهرام دوسش دارن خیلی 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
از الان داره خودشو میکشه ببینه بچه چیه چون اونم دختر میخواد

شما قبلا بچه دار شدین؟

منم همین بودم.کلا تا یه مدت ازهمشون متنفر بودم همش آخ و اوخ میکردن دست به سیاه وسفید نمیزدن کارای خو ...

اه اه چقد بدم میاد انگار فقط اینا باردارن من ک سه ماهمه هیچشکی اصلا متوجه هم نشده از بس ک عادیم مثل همیشه

♥♥♥
[QUOTE=86102186]من طوری رفتار کردم که خانواده شوهرم حتی اخم هم نمیتونن به بچم بکنن چه معنی میده خیلی ...

حالا خوبه مادر شوهر من جونش درمیاد سربچم.اگه یه بار کمتر ازش تعریف کنه میرم تو قیافه

جاری من 

کلا حس خاصی ندارم ایشالا سلامت باشه 

ولی اون وقتی فهمید بچه من بزرگتره گریه میکرد 😐😂

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
شما قبلا بچه دار شدین؟

اره عزیزم من یه پسر چهارساله و نیمه دارم بارداری قبلیم سرکار میرفتم از شب اول که زایمان کردم و اومدم خونه تنها بودم مامانم اهل کمک کردن نیست با اینکه تک فرزندم برعکس مادرشوهرم که عجیب ناز خواهرشوهرمو میکشه چون من باید خودم کارامو بکنم ولی اون دست به سیاه و سفید نمیزنه اونم بارداری دومشه یه پسر ۹ساله داره

اه اه چقد بدم میاد انگار فقط اینا باردارن من ک سه ماهمه هیچشکی اصلا متوجه هم نشده از بس ک عادیم مثل ...

والا منم معمولی بودم اینا یاهمش خودشونو میزدن به تنبلی یا به اینو میخوام اونو نمیخورم 

فیلمی بودن

عبرتی شد برام تا دیگه باهیچکس حامله نشم