2777
2789
عنوان

بارداری و آبله مرغان

204 بازدید | 18 پست

هفته 25بارداری هستم شوهرم وخواهر زادم آبله مرغان گرفتن تا قبل از اینکه بدونم باهاشون در ارتباط بودم الان که فهمیدم دوری میکنم خیلی نگرانم دارم گریه میکنم ممکنه بچه ام چیزیش بشه با این وجود که تو بچگی خودم گرفتم؟؟؟

سريع برو دكتر اصلا معطل نكن تا قبل از فعال شدن بتونن پيشگيري كنن😘😘 البته ممكنه مبتلا نشده باشي اما خب آدم سهل انگاري نكنه بهتره ❤️

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن چون تو بارداری بدن ضعیف میشه ممکنه بگری دوباره

من که نگرفتم  بازم از دکتر بپرس تو همین کلینیک نی نی سایت بپرس دکتر جواب تو میده

تو برای من همه غرورمی من غرورمو رها نمیکنم
امروز که تعطیله تا فردا باید صبر کنم

من باردار بو آبله مرغان گرفتم

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
چند هفته بودی.مشکلی پیش نیومد

هفته۳۱.خدارو هزارمرتبه شکر بچم سالم به دنیا اومد

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی