نخودفرنگی، مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 19 عنوان راهنمایی کنید لطفا 32 بازدید | 9 پست خواهرم معدل کل دیپلمش شده ۱۶.۸۰ و کتبی ۱۰ شده با سوابق میتونه بره دانشگاه ازاد؟ 1404/06/19 | 02:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilijuf عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 26 بله میتونه منم معدلم شبیه معدل خواهر شما بود الان کامپیوتر دانشگاه ازادم
نخودفرنگی، مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 19 بله میتونه منم معدلم شبیه معدل خواهر شما بود الان کامپیوتر دانشگاه ازادم کدوم دانشگاه؟
nilijuf عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 26 کدوم دانشگاه؟ ازاد مشهدبه حرف مشاور گوش کردم توی اولویت زدم مهندسی پزشکی و مهندسی پزشکی با سوابق قبول شدم ولی بعد دیدم اوضاع کاری خوبی نداره بدون کنکور کامپیوتر ثبت نام کردمنگران نباشین اکثر رشته های مهندسی رو بدون کنکور پذیرش داره
nilijuf عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 26 رشته اش تجربیه منم تجربی بودم ولی خب رشته های به درد نخور تجربی و علوم پایه میتونستم قبول بشم که دیگه نرفتم
نخودفرنگی، مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 19 شیمی کاربردی و صنایع غذایی نمیتونه قبول بشه؟ تو تهران
نخودفرنگی، مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 19 ازاد مشهدبه حرف مشاور گوش کردم توی اولویت زدم مهندسی پزشکی و مهندسی پزشکی با سوابق قبول شدم ولی بعد ... مهندسی نمیخواد اخه یه رشته مثل میکروبیولوژی و صنایع غذایی و شیمی کاربردی ، روان شناسی هم راضیه ، خیلی ناراحته
nilijuf عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 26 مهندسی نمیخواد اخه یه رشته مثل میکروبیولوژی و صنایع غذایی و شیمی کاربردی ، روان شناسی هم راضیه ، خیل ... علوم پایه به درد نمیخوره بازار کار درست حسابی ندارهبرای زیست شناسی و زیست فناوری و شیمی کاربردی و شیمی محض و ... ترمی 15 میلیون داخل دانشگاه آزاد هدر ندین
nilijuf عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 26 شیمی کاربردی و صنایع غذایی نمیتونه قبول بشه؟ تو تهران راجب تهران نمیدونم ولی با سوابق قبول میشه اگر هم خدایی نکرده یه درصد نشد شیمی کاربردی رو بدون کنکور داره ولی صنایع غذایی رو نمیدونم