2777
2789
عنوان

یکی از آشنا هامون بلاگر شده

363 بازدید | 17 پست

خیلی وقت نیست پیج زده ولی اینقدر تو این زمان کم رشد کرده ثانیه به ثانیه داره فالور هاش زیاد میشه همه هم تعریفش می‌کنن اینجوری نیست مسخره کنن و بد بگن درسته یه عده پیدا میشن هیت بدن ولی در کل مسخره بازی در نمیاره 

تو همین زمان کم اینقدر پیشرفت کرده هر چی میخواد فقط یا تبلیغات به دست میاره وسایل خونه رو با یه تبلیغ عوض می‌کنه خیلی خیلی درآمد داره هر چی دلش میخواد می‌تونه رایگان داشته باشه حسود نیستم انشاءالله همیشه موفق باشه فقط کاش منم میتونستم اینجوری پیشرفت کنم خدا چقدر بعضیا رو دوست داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاگر روزمرگی؟ یا واقعا یه هنری داره؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

خوشم نمیاد

پسر سیاه🖤با ادب قرنیه مشکی🖤‌شناختیم اونایی رو که باید میشناختیم🖤فاقِدِ هَرگونِه اِحساس‌‌‍🖤️‌آدما میشَن همونی که فکرِشو نمیکردی🖤نمیکشم‌ منت بودن‌ کسیو🖤‌شد شد نشد میریم زیر خاک، بی‌خیال آرزوها🖤من‌ بیخیال‌ خیلی‌ چیز‌ا شدم‌ مثل احساساتم🖤نبودن بضیا چقد خوبه کاش بیشتر نباشن🖤ولی هیچوقت هیچکس نفهمید🖤 حال من خوب نبود🖤ان‍‌ت‍‌خاب م‍‌ن ت‍‌ن‍‌های‍‌ی ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ول‍‌ی خ‍‌ب ادما خ‍‌ی‍‌لی م‍‌ز‌خ‍‌رف‍‌ن🖤یادم دادی نکنم به امثالت اعتماد🖤از‌ هر‌ آجری‌ نمیشه‌ دیوار‌ ساخت ،اینو‌ وقتی‌ تکیه‌ بدی‌ میفهمی🖤از خودم معذرت میخوام بابت ارزش دادن به کسایی که هیچی نبود🖤هرچه با هرکه کنی بر تو همان می‌گذرد🖤دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🖤مشتاق شبی که نداشته باشد فردآیی🖤تقصیر خودمه؛ خیلی جدی گرفتم حرفارو  قول‌هارو آدمارو، حتی دنیارو🖤میگذره تا بفهی من واسه داشتنت از خودمم گذشتم🖤️از یه‌ جایی به بعد خودتی و خودت🖤روز های‌‌ جالبی‌‌ نیست‌ اما صبر میکنم🖤️و چه‌ شوق‌ هایی‌ که‌در من‌ خاموش‌ شد🖤هزاران‌ چشم‌ به‌ دنبال‌ یِک‌ خطای‌ من🖤گاهی اوقات از همه چی خسته ای حتی خودت🖤بزرگ شدن رویای خوبی نبود🖤کاش روزی برسه که مرگمو با چِشای خودت ببینی🖤بعضی وقتا منتظر کسی میمونی که بدون تو داره بهترین روزای زندگیشو میگذرونه🖤میلرزه‌ دستام‌ از‌ فشار‌ عصبی🖤اینقد بدی دیدم که مهربونی زیادی عصبیم میکنه🖤دلم تنگه واسه روزایی که نمیدونستم هرچی سنگه مال پای لنگه🖤توقع و لیاقتت باهم جور در نمیان🖤یه چیزی هست به اسم اعصاب، که من کلا از دست دادمش🖤ولی عزرائیل واسه من فرشته اي نجاته🖤یکم دقت کنی ، حقیقتو وسط شوخیا میفهمی🖤‌باختن مهم نیست،وقتی هدفت بردن باشه🖤روزگار‌مون  وصل به خدا باشد و ‌بس🖤سخته گذشتن از کسی که آخرین ذوقت بود🖤یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی معنیه🖤کاش همه چی تموم شه🖤بس میشه همه چی🖤تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه🖤‏ناراحت میشم وقتی با یه آدمی قطع ارتباط میکنم کاش دیگه کلا وجود نداشت🖤🖤you🖤me🖤

عزیزم بلاگر شدن سخته 

رسما باید از کل حریم شخصی زندگیت بگذری و پیه همه چیو به تنت به بمالی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
دوست ندارم از این راه مسخره درامد داشته باشم

یعنی اگه بخوای میتونی؟!

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"