2777
2789
عنوان

بیاین درد دل حالم بده

103 بازدید | 14 پست

من گواهینامه ندارم ولی،آموزشم تمام شده چند بارم با کسی،رفتم تمرین امروز بابام نبود منم اصلا فکر ماشین نبودم مامانم گفت بیا ماشین برداریم بریم بیرون اینو گفت وسوسه ام کرد بعدم گفت ولش کن ولی،من وسوسه شده بودم اومدم از کوچمون برم بیرون ماشین کنار پیچ کوچمون ندیدم مالیدم بهش حالا ماشین خودمون رو بردیم تعمیر ماشین اون پراید مدل خیلی،قدیمی میگه چراغ ماشینم پیدا کن تو سایتا چندتا پیدا کردم خیلی گرونه 

انقدر حالم بده بدم اومده از رانندگی دوست ندارم برم امتحان بدم همش دارم گریه میکنم مامانمم میگه همش،تو بهمون ضرر زدی

میترسم بابام بفهمه دعوام کنه 

ای بابا چرا بدون گواهینامه رفتی تازه آموزشی تمام شدهطول می‌کشه آدم دستش راه بیافتدحالا فدای سرت نترس ...

دارم دق میکنم من انقدر دوس داشتم یاد بگیرم الان میترسم نزدیک ماشین بابام بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس می‌دونم اصلا وقتی آدم سوار میشه استرس دارهشکر خدا یا چراغ زده شده

گفته چراغ ماشینم بخر طرف ماشینش قدیمیه گیر نمیاد سایتا دارن خیلی گرونه میگم برم سمت اسقاطی ها خارج شهر ببینم گیرم میاد کسی هم نیست ببرتم

فدای سرت دیگه گذشته خودت ناراحت نکنولی رانندگیت برو حتما با گواهینامه برو پدرت در جریان باشه

میرم ک بگیرم بخاطر پولش،رو دادم ولی ادم با کلاس هیچی یاد نمیگیره