2777
2789
عنوان

رازهای داشتن گردن زیبا

1118 بازدید | 4 پست

برای بسیاری از خانم‌ها و آقایان داشتن صورتی زیبا و پوستی بدون چین‌ وچروک اهمیت زیادی دارد اما حتما با افرادی مواجه شده‌اید که در عین داشتن صورتی صاف و زیبا، گردنی چروکیده و افتاده دارند به‌طوری که با نگاه به گردن آنها، می توان سنشان را تخمین زد.

اگر دقت کرده باشید افراد مشهور در عرصه سیاست و هنر به این مقوله توجه ویژه دارند چون آنها می دانند پوست گردن مثل پوست صورت به مراقبت نیاز دارد. اگر می‌خواهید گردن زیبایی داشته باشید، به این توصیه‌ها عمل کنید:

۱) از ۳۰-۲۸ سالگی کرم‌های مخصوص گردن استفاده کنید.

برای مطالعه ادامه مطلب به لینک زیر مراجعه کنید.

http://arsesskincare.com/skin/sun-care/رازهای-داشتن-گردن-زیبا

راز داشتن چشمهای زیبا رو بگو گردن مهم نیست😁😁

😂😂یک گزاشتن لنز،دو ارایش درست چشم ،مثلا اگر میخوایین چشمتون درشت تر به نظر برسه مداد چشم سفید استفاده کنید ،برای زدن ریمل همیشه سعی کنین دوتا ریمل داشته باشین یکی برای حجم که براشش مویی باشه و یکی براشش ژله ای باشه برای حالت دادن و بلندتر کردن مژه ها و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.