2777
2789
عنوان

اخه چطور ببخشم؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری هوای خودتو داری مثلا چجوری بهش عذاب وجدان میدی

هوای خودمو اینطور دارم که قبلا خیلی دلسوز و غمخوارش بودم ینی بااشکش اشک میریختم بدبختیش بدبختیم بود

اما الان مثلا میبینم ی جاگیره ب خودم میگم این همون بود ک نگاه کرد توو چشات احمق فرضت کردا دل نسوزون واسش

یا وقتی ازم ناراحت میشه اصاا مث قدیم نمیام بشینم صغری کبری بچینم اقارو تسکین بدم خیلی اروم ی عذرخواهی میکنم میگذرم خودش کناربیاد باخودش دیگ هروقت میرم بیرون 100 بار نمیگم چی بکیرم واست چی لازم داری همونو واسه خودم خرج میکنم

دوسش دارما هنوزم جونمه اما شکست منو

اینارم خودش نمیدونه

من ازدرونم تغییرکردم

اینا مثال بود

عذاب وجدانشم اینجوری بیدارمیکنم مثلا میبینی شبه نشستم یهو یادکارش میفتم همینجور اشکام میاد عین دیوونه ها میاد میگه بگو چی شد حرف بزن بامن

میگم چرا واقعا چرا اونکارو کردی بامن...من هنوزم باورم نمیشه تو و چشات ب من دروغ گفتین تنتو زدی ب تن کس دیگ

دق کردم من

اونم میگه بس کن خدا مرگ منو بده ب این حاال اوردمت

بگذر ازم دیگ اشکتو درنمیارم

ینی هرچی ناراحت شم فقط ب خودش میگم پیش احدی دردو دل نمیکنم ابدا

اینا بخشی از حرفامه ریزریز گفتم متوجه شی

ببخشید زیاد شد

منم دقیقا کارو کردم 

خوب.میکنی

پیش احدی دردو دل نمیکنم همون لحظه تسکینت میدنا اما فردا ک خوش خوشانتونه میگن فلانی راستی درست شد شوهرت دیگ باکسی نیست؟قشنگ تا اعماقتو میسوزونن

باید گریه هاتو غصه هاتو ببری پیش خودشون بدونن جیکارکردن باروح و روان ممن واقعا نتیجه گرفتم

کاری کنی لعنت بدن ب خودشون

هوای خودمو اینطور دارم که قبلا خیلی دلسوز و غمخوارش بودم ینی بااشکش اشک میریختم بدبختیش بدبختیم بود ...

مرسي عزيزم كه راهنماييم مردي، من راستش حسي ندارم بهش كه بخواد دلم بسوزه براش!! اصلا تو ايت تولدش و روز مرد بود اصلا به روي خودم نياوردم! مني كه هميشه براش سورپرايز داستم! و اينكه شوهر من ميگه من اشتباهي مردم تموم شد تو داري زيادي بزرگش ميكني ! من اگه ناراحت باشم يا گريه كنم خيلي كنكاش نميكنه! مثلا ميگه باز چي شد ناراحتي!؟ انگار مثلا اون موضوع چون براي اون تموم شده س من نبايد ديگه ناراحت باشم!! نميفهمه كه براي من هر روز شروع ميشه! اخه اين نيست كه ادم بگه خب حالا به زنه گفته واسم عكس بفرس دلم تنگ شده يا يه دوست دارم خركي گفته! بحث پايمال شدن حريم عشقه ، نميدونم متوجه ميشين يا نه

خوب.میکنی پیش احدی دردو دل نمیکنم همون لحظه تسکینت میدنا اما فردا ک خوش خوشانتونه میگن فلانی راستی ...

منم واقعا سوختم تو اين مدت و به كسي نكفتم حتي مادرش و خواهرش و اينا به روم اوردن كه تو چته ، ولي بازم نگفتم فقط سربسته گفتم دوستاش كثافتن و اينا، 

هوای خودمو اینطور دارم که قبلا خیلی دلسوز و غمخوارش بودم ینی بااشکش اشک میریختم بدبختیش بدبختیم بود ...

عزیزم میشه بگی خیانتش تا چه حد بود که تونستی کنار بیای ؟ولی واقعا بهت تبریک میگم که تونستی به خودت مسلط شی ، برای خیلی از خانوما اینکار خیلی سخته

بدترین تصمیم اینه که ادم بخاد تلافی کنه چون فقط روح و احساس خودش رو از بین میبره

واقعا توان تلافي رو ندارم، وگرنه شايد اين كارو ميكردم! بخدا تو همين مدت برام فرصتش پيش اومد ولي نميتونم ، من ادم اينده نگري هستم و ميدونم اينده اي نذاره اين كار و الكي يه زن ديگه مثل من نابود ميشه

خودتو ضعیف نشون نده ،این کار بچه گانس، اگه میتونی زیاد تحویلش نگیر 

كلا من اصلا نه اينكه بخوام تظاهر كنم اصلا دلم باهاش صاف نميشه كه بخوام تحويلش بگيرم، واقعا بعضي وقتا انقذر تنفرم عميقه كه ارزوي مرگشو دارم كه زندگيمو خراب كرد