2777
2789
عنوان

اخه چطور ببخشم؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 94 پست
بچه ها چجوري تاپيكو بتركونم؟؟بودنش برام عذابه

بهه نی نی یار باید بگی گلم،بری تو. تاپیکشون و این لینکک اینجارو بزاری تا حذفش کنن

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهه نی نی یار باید بگی گلم،بری تو. تاپیکشون و این لینکک اینجارو بزاری تا حذفش کنن

چطور برم تو تاپيكشون و چطور لينك بزارم؟ البته من كاربر قديمي هستم و بخاطر پست سياسي تو تا كاربري قبليمو از دست دادم ولي بلد نيستم اين كارو

چطور برم تو تاپيكشون و چطور لينك بزارم؟ البته من كاربر قديمي هستم و بخاطر پست سياسي تو تا كاربري قبل ...

گلم سرچ کن تو سایت تاپیک رفع مشکلات کاربری،ببین تاپیک کدوم نی نی یار بازه،از تو بروزر لینک این صفحه که الان هستیم رو کپی کن اونجا و پیام بده که برات حذف کنه،راه دیگه که به بچه ها بگی گزارش بزنن برات اگر عجله اییه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
ازخودت چرا متنفر شی؟منم خیانت دیدم دلم برا سادگیه خودم سوخت بیشتر هوای خودمو دارم خیانت بخشیدنی نی ...

تونستی فراموش کنی؟میتونم کمک بگیرم؟

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد