2777
2789
عنوان

اخه چطور ببخشم؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 94 پست
كلا من اصلا نه اينكه بخوام تظاهر كنم اصلا دلم باهاش صاف نميشه كه بخوام تحويلش بگيرم، واقعا بعضي وقتا ...

بنظرم اگر نمیتونی ببخشیش و ایشون هم تلاشی نمیکنه جدا شو ازش،بچه اتم تا هفت سالگی با خودته

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
والا من با هر دوست و آشنایی صحبت میکنم یا درمانگاه میبینم خیلی راحت کنار میان ،واسه ایشون که چیزی نب ...

گفتن چند تا عكس   و يه ماه صحبت و اينا راحته، تو عمل پذيرفتنش سخته، نميدونم چطو ر بگم من واقعا و عميقا شوهرمو دوس داشتم نميتونم كنار بيام كه رفته و بجاي من كه هميشه تو كفش بودم به يه زن ديگه ابراز احساسات كرده! و درجواب اون زن كه گلته قبلا احساساتي نبودي الان چرا اينجوري شدي گفته زنم منو احساسي كرده! اميدو ارم هيچولت اين سرايطو تجربه نكنيد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه بگی خیانتش تا چه حد بود که تونستی کنار بیای ؟ولی واقعا بهت تبریک میگم که تونستی به خودت م ...

خیانتش جنسی بود

دیگ ته خیانتو کرد

من محبور شدم کناربیام فقط بخاطر عمری ک پاش گذاشتم

ی جورایی دیدم اگ من بزارم برم چی میشه؟این 1ماه غصه میخوره ت میشه میره و یکی دیگ رو پیدا کنه تسکینش بده

اما من چی؟عمرم احساسم روزایی ک بابدبختیاش کتاراومدم عشقی ک پاش گذاشتم چی میشه؟ی خدا لعنتت کنه بگمو ت شه بره؟

بشم ی ادم بدبین شکاک مریض ک باهرکس دیگه ایم باشم تاوان کاراینو ازون بگیرم؟

نمیشد

نتونستم ول کنم برم

باهربدبختی بود تونستم ظاهرا کنارش باشم و اینجوری گناهکارش کردم و هرجیزی بودو ازنو ساختم و اون هرزه رو اززندگیم انداختم بیرون

شایدم اشتبا کردم اما این زندگی رو حق خودم دونستم

اومم باید اندازه من زجر میکشید 

من ذلیل شدنو دیدم توو چشاش

همین بس بود برام

بنظرم اگر نمیتونی ببخشیش و ایشون هم تلاشی نمیکنه جدا شو ازش،بچه اتم تا هفت سالگی با خودته

واقعا اگه شرايطشو داشتم جدا ميشدم، اگه زمان به عقب برگرده و روزي كه خيانتشو فهميدم واقعا ميذارم ميرم، ولي الان نميشه انگار، شوهر من ادم بسيار موجه و قابل قبوليه و زندگي ما هميشه تو چشم بود، خيلي برام سخته بخوام بگم شوهزم خيانت كرده و بخوام جدا شم، بچه م و خانواده م نابود ميشن، اينجو ي فقط خودم نابودم، شوهرمم اصلا به جدايي فكر نميكنه

سلام خانم از طرز حرف زدنت معلومه خانم تحصیل کرده و با کمالاتی هستی اصلا تلافی نکن به فکر آینده ی فرزندت باش سعی کن بخدا نزدیک بشی و سرتو گرم کنی با ورزش هنر و خصوصا تربیت درست بچت منم دعا میکنم خدا به قلبت آرامش بده 

خیانتش جنسی بود دیگ ته خیانتو کرد من محبور شدم کناربیام فقط بخاطر عمری ک پاش گذاشتم ی جورایی دیدم ...

آفرین به این همه قدرتت 

خداروشکر که الان زندگیتون خوبه ،انشاالله تا آخر عمر با هم و کنار هم یه زندگی پر  از عشق و وفاداری داشته باشین

واقعا اگه شرايطشو داشتم جدا ميشدم، اگه زمان به عقب برگرده و روزي كه خيانتشو فهميدم واقعا ميذارم ميرم ...

گلم شما چرا باید نابود شی،به خاطر حفظ ظاهر روحتو نابود نکن،شماهم حق زندگی داری،باهاش حرف بزن بگو تو شاید برات تموم شده باشه ولی من با تمام تلاشی که کردم نتونستم کنار بیام،لزومی نداره به دیگران دلیل جداییتونو بگید ،بگید تفاهم نداشتیم،اختلاف حل نشدنی داشتیم،حداقلش از این وضع درمیای

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
آفرین به این همه قدرتت  خداروشکر که الان زندگیتون خوبه ،انشاالله تا آخر عمر با هم و کنار هم یه ...

قربونت برم

عشق ک.نمیشه.گفت دیگ با منطق بیشتر میرم جلو

ایشالا هیجوقت طعم خیانت با کسی ک از 0 باهاش ساختی نچشی

ک مجبورم نشی عقلانی تصمیم بگیری

ی سری چیزا هیجوقت از ذهن پاک نمیشن

ی سری حرمتا باید حفظ میشد تاابد ک نشد

کلی چیز دیگ

ایشالا خوشبخت باشی همیشه عزیزدلم

قربونت برم عشق ک.نمیشه.گفت دیگ با منطق بیشتر میرم جلو ایشالا هیجوقت طعم خیانت با کسی ک از 0 باهاش ...

ممنون از دعای قشنگت 

واقعا حرفات درسته ولی خب زندگی جریان داره باید سعی کنیم هرجوری شده بسازیمش

گلم شما چرا باید نابود شی،به خاطر حفظ ظاهر روحتو نابود نکن،شماهم حق زندگی داری،باهاش حرف بزن بگو تو ...

خيلي دوس داشتم كه جسارتشو داشتم ولي ندارم، چون محيط زندگي ما كوچيكه همه همو ميشناسن و صد تا حرف در مياد، شوهزم زندگيمونو دوس داره، و اگه بخوام جدا بشم عمرا بچه رو بده به من كه اذيتم كنه، اما واقعا اگه كوچيكترين خبطي ببينم تموم ميشه كارش، اخه شما نميدوني چقدر التماس ميكرد اون اوايل كه ببخسمش، شوهر مغروو من مثل چي بگم خودشو خوار ميكر د