2777
2789
عنوان

اخه چطور ببخشم؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 94 پست
باهم مشکل داشتین این کارو کرده؟

اصلا، اگر هم مشكلي بوده از طرف اون بوده، چون من ادم خيلي احساسي و گرمي بودم و همسرم سرد! هميشه ميگفت من ابراز احساسات بلد نيستم!! اگه قرار بود خيانتي باشه بايد از طرف من ميبود!اما همون موقع هم هميشه ميگفت از زمدگيم راضي هستم و شاكر بود! واقعا گند زد و پشيمونه ولي من نميتونم كنار ببام باهاش لعنتي درد بديه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهم مشکل داشتین این کارو کرده؟

البته اون روزي كه استارتشو زد فك كنم ما تو دعوا بوديم، خودش گفت اعصابم خراب بود و اينا، حالا حر و بحث و دعوا داستيم نميگم خيلي اوكي بودين ولي برايند رابطمون بد نبود

پس پشیمونه دیگه .چرا آنقدر سخت میگیری .پیر میشیا

نميتونم از فكرش بيام بيرون، انقد خودمو خوردم تو اين چند ماه پير شدم، زير چشام مثل زناي ٤٠ ، ٥٠ ساله چروك داره

عزیزم فکر کن خواب دیدی الان از خواب بیدار شدی ببخشش و فراموش کن انشاالله خدا درست کنه همه چیزو

مثلا شايد يه روز حالم خوب باشه و فكر نكنم ولي چها روز رو مخمه، نميشه، واقعا تعجب ميكنم چجوري بعضيا خيانت رو ميبخشن، واقعا فلب رئوفي دارن

نميتونم از فكرش بيام بيرون، انقد خودمو خوردم تو اين چند ماه پير شدم، زير چشام مثل زناي ٤٠ ، ٥٠ ساله ...

گلم برو پیش یه مشاور دیگه با از بین بردن خودت چیزی درست نمیشه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
ماشالله پسرت هم 4 سالشه ،اولین باره بعد از 8 سال 

اصلا تو اين فازا نبود ، اين دختره هم تنها دوس دختر مجرديش بود و يه روز اتفاقي ميره محل كارش و شماره ميده و اينم ميگيره ...حالا دختره هم خودش حسابي تو زندگيش مشكل داره

خیانت مثل یه زخمی میمونه که همیشه تازه هست و هرگز فراموش نمیشه . من این حس رو تجربه کردم و الان بعد از گذشت ۲ سال هنوز برام تازه هست و غیر قابل فراموش شدن . من برای اینکه دلم خنک بشه همون کار رو با خودش کردم ولی ذره ای از نفرتم و ناراحتیم کم نشد که نشد