2777
2789
عنوان

اخه چطور ببخشم؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 94 پست
چند جلسه مشاوره هم رفتيم ولي هيچ فايده اي نداشت فقط مشاور جزييات رابطه شونو از زير زبونش كشيد بيرون ...

نمیدونم واقعا وقتی اعتمادمیشکنه راحت ترمیم نمیشه،همسرت باید خیلی تلاش کنه خودشو به شما ثابت کنه و شما هم باید ببینی میتونی ببخشیش و فراموش کنی یا نه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
يه بار تو اينستا ديدم يكي رو فالو كرد يكم شكم برد ديگه كلا شوهرم زد زيرش و اينستاشو پاك كرد يه ماه ب ...

ببخشعزیزم ولی باید مثل ی اشغال از ذهنت پرتش کنی بیرون 

مگه ت  براش مهم بودی ک اون کار  کرد پس اجازه نده اونم برات این همه مهم باشه

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازخودت چرا متنفر شی؟منم خیانت دیدم دلم برا سادگیه خودم سوخت بیشتر هوای خودمو دارم خیانت بخشیدنی نی ...

نميتونم خودمو دوس داشته باشم، دائم در حال مقايسه خودم با اون زنم ، و همش فك ميكنم شوهرم چرا اينكارو كرد

چجوری هوای خودتو داری مثلا چجوری بهش عذاب وجدان میدی

زندگيمون خيلي سرده عزيزم، اصلا سمتش نميرم، مگر براي رابطه..در موردش حرفم نميزاره بزنيم، حوصله شو نداره! اوايل خيلي سعي كرد جبران كنه فك ميكرد من فراموش ميكنم همش ميگفت زمان حل ميكنه اما الان خودشم نا اميد سده از من و تلاشي نميكنه! البته من اگه خوب باشم اون خيلي خوب ميشه ولي من نميتونم