2777
2789
عنوان

اخه چطور ببخشم؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 94 پست
یهو دیدی یا دنبال و پیگیرش بودی 

يه بار تو اينستا ديدم يكي رو فالو كرد يكم شكم برد ديگه كلا شوهرم زد زيرش و اينستاشو پاك كرد يه ماه بعد اتفاقي تلگرامشو رو گوشيم نصب كردم شب كه خواب بود باورم نميشد فرداس ديدم سركار بود و داست با يه دختر چت ميكرد، باور ميكنيد الان كه مينويسم اشكام سرازيره، دوس دارم قوي باشم ولي نميتونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست من شوهرشو با دوست خونوادگیشون که شوهرو بچه و داماد داشت روی تخت گرفت

متاسفانه بنا به شرایطی نمیتونه طلاق بگیره...با اینکه شوهرش تو زندگی از لحاظ مالی و تفریحی و آزادی چیزی کم نمیزاره...اما همیشه میگه اون صحنه از جلو چشمام نمیره و نمیتونم ببخشم...میگه الآنم میدونم هنوز با همن...اما به خیال خودشون من نمیدونم

اگه از اون زمان تا حالا، خطائی ازش سر نزده ( الزاما تو ازش ندیدی) ببخش، ولی فراموش نکن.

امّا اگه باز هم مرتکب این عمل زشتش شده، از خطاش نگذر و باهاش با قاطعیت و سختی برخورد کن.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
برید پیش مشاور گلم،خود فرد از پسش بدون کمک متخصص برنمیاد

چند جلسه مشاوره هم رفتيم ولي هيچ فايده اي نداشت فقط مشاور جزييات رابطه شونو از زير زبونش كشيد بيرون كه برام بدتره! كاش نميدونستم! الان فك ميكنم بايد دارو درماني كنم ، حالم خيلي بده

اره خيلي، كلا از اون موقع گوشيش رو خاموش كرد و گذاشت كنار ولي براي من اصلا قابل هضم نيس كارش، اخه من ...

ببخشش عزیزم اشتباه کرده ببخش تا روحت بزرگ شه اونم دوست داشته که پشیمون شده

نمیدونم من خیلی بیتفاوتم یا نه ولی من خیانتو فقط ج ن سی و یا احساسی میدونم

عزيزم خيانت همسر من احساسي بود، ميدونس من خيلي دوسش دارم ، و اينكه اون زن متاهل بود و همسرم بهش ميگفت دوست دارم! البته بعد از اينكه من فهميدم بارها گفت غلط كردم و هيچ حسي نداره بهش ، ميگه اگه دوسش داشتم چطور انقد راحت حذفش كردم!؟ ولي براي من قابل قبول نيس

ازخودت چرا متنفر شی؟منم خیانت دیدم

دلم برا سادگیه خودم سوخت بیشتر هوای خودمو دارم

خیانت بخشیدنی نیست فقط باید دلیل خیانتو بدونی

و اینکه ببینی طرفت اصلا سعی میکنه خودشو بهت اثبات کنه بجنگه ادم قبلی نباشه یا نه

خودتو تذیت نکن نریز توو خودت فقط حرف بزن باخودش

ن باکس دیگ

فقط خودش

بزا ببینه خوردت کرده گریه هاتو ببینه

تا بدونه چیکارکرده با دلت 

نگه اره ابنکه چیزیش نشده

انقد گناهکاربدونه خودشو ک روزی 100بار خودشو لعنت کنه واسه کارش

من اینطوری تونستم 10%کناربیام فقط

همیشه داغش روو دلت میمونه

اینو مطمعن باش

اگه بینشون رابطه عمیقی هست از دور حواست باشه ،وگرنه نگران نباش زمان بده ،با حرص خوردن و ناراحتی کاری پیش نمیره مسلط باش به خودت حالا حالا باید زندگی کنی صبور و مقاوم باش.