2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرم موی سریتا ... 

هم موهام زیاد نشون میده هم کل وزش رو میگیره ... 

حتی مادرشوهرم امشب میگفت موهات چه قشنگ شده چشم نزنم با این که دو روزه بنایی داشتیم شونه به موهام نزدم 😄

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
واقعا؟زیری مو رو میگیره؟

اره به خدا ... برا من اینطوریه.. 

تار موهای من نازکه نازک و مجعد و وز وزیه بعد همون که یکم موهام نم داره میزنم و شونه میکنم خیلی قشنگ میشه حتی صاف تر از قبل میشه ... همه خاله هام و شوهرم میگن ماشالله چقدر خوب شده . امشبم مادرشوهرم بهم گفت یه چیز میگم چشم نخوری ولی موهات خیلی خوب شده چی میزنی من برا خواهرشوهرت 200 تومن پول دارو برا مو دادم ولی هنوز کم پشت و ال بل ( قبلا موهای خواهرشوهرم خیلی پر و قشنگ بود یه ساله اینطوری شده) که من گفتم سرم مو میزنم البته شاپو مو هم دو سری داو زدم برا موهای خشک که اینسری گرون بود رفتم مولتی ویتامین گلرنگ گرفتم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
موهاتون خیلی وزه حالت عادیش؟ مال من هرچی میزنم تاثیر نداره واقعا کلافه شدم

نه...خیلی وز نبود هیچوقت. چون رنگ و دکلره هم نکردم. مو با مو فرق می کنه دیگه. شاید برای شما این مناسب نبوده. آب کافی هم باید بخورین. مو رو با آب داغ نشورین. از محصولاتی که الکل دارن استفاده نکنین.یه روشی که شنیدم خوبه هم استفاده کردن از یه تی شرت به جای حوله اس. حوله مو رو وز می کنه. جنس روبالشی و برس هم می تونه موثر باشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!