2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اکی شد برم ویزامم اومد من خر پشیمون شدم گفتم میمونم همینجا 

حیف شد کاشکی میرفتی؛ بورس تحصیلی شدی یا میخواستی با خرج خودت بری درس بخونی تو کالج ؟البته غربتم سخته ...الان چه رشته ای خوندی؟

اگه برگردم به 19 سالگیم با همسرم ازدواج نمیکردم.

تلاش میکردم با کسی که عاشقش بودم ازدواج کنم.

دقیقا تو19 سالگی خودم دستی دستی زندگیمو تبدیل به جهنم کردم😢😢😢😢😢

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         
حیف شد کاشکی میرفتی؛ بورس تحصیلی شدی یا میخواستی با خرج خودت بری درس بخونی تو کالج ؟البته غربتم سخته ...

با خرج خودم... الان که اصن نمیشه فک کرد به رفتن   موندمو عمران خوندم کارشناسیمو دانشگاه ازاد 

👄💄👠
اگه برگردم به 19 سالگیم با همسرم ازدواج نمیکردم. تلاش میکردم با کسی که عاشقش بودم ازدواج کنم. دقیق ...

میشه بپرسم سنتی ازدواج کردین ؟یانه؟مگه میشه بدون عشقم‌ازدواج کرد؟؟

میشه بپرسم سنتی ازدواج کردین ؟یانه؟مگه میشه بدون عشقم‌ازدواج کرد؟؟

بله سنتی.ولی سه ماه نامزد بودیم بعدش عقد کردیم میتونستم بهم بزنم.

چرا نشه عزیزم،یعنی همه با عشقشون ازدواج کردن؟

چون همسرم آدم بدی نبود ونیس خودمو گول زدم که عاشقش میشم وبله رو دادم.

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...