2777
2789
عنوان

خانمای باردار کمک

167 بازدید | 15 پست

سلام خانما 

هفته ی ۳۰ ام شکمم سفت شده و درد پریودی دارم 

یه ساعت هس دارم تحمل میکنم 

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شدت درد کم و زیاد میشه ممکنه زایمان زود رس باشه

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

احتمالا انقباض داری . منم هفته 30 هستم . از هفته 27 اینجوری میشدم دکتر برام دوفاستون داد. ولی همچنان شکمم سفت میشه ولی درد زیاد ندارم کمتر شده 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
احتمالا انقباض داری . منم هفته 30 هستم . از هفته 27 اینجوری میشدم دکتر برام دوفاستون داد. ولی همچنان ...

میترسم برم اورژانس بیمارستان ازمون دوره استرس گرفتم

حمام کردم شکممو گرم نگرفتم ممکنه از همین باشه

میترسم برم اورژانس بیمارستان ازمون دوره استرس گرفتم

هیچی نمیشه فقط به پهلو دراز بکش استراحت کن . از رو ساعت تایم بگیر اگر دردت منظم شد هر یکساعت شد هر نیم ساعت بعد هر ده دقیقه این خطرناکه باید بری بیمارستان فعلا دراز بکش به پهلو درضمن استرس دردو بیشتر میکنه اروم باش

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
از عصر تکونای پسرمم کم شده خیلی نگرانم

اصلا نگران نباش هر 70 دقیقه فاز خواب داره . منم سه روز پیش پسرم تکوناش خیلی کم شده بود . رفتم بیمارستان صدا قلبشو گذاشت گفت هر 2 ساعت 70 دقیقه فاز خواب داره

میترسم برم بیمارستان بدبختی خاطره بدی ازش دارم 

بچه ی قبلیمو تو همین بیمارستان سقط شد بخاطر بی توحهی و معاینه کردنای بیخودشون