2777
2789

سلام دوستان ...شبتون بخیر

من خیلی وقته خواننده خاموش هستم...ولی امروز به خاطر اتفاقات ناراخت کننده ای که افتاد خواستم تاپیک بزنم و نظر شما رو بدونم...

اول از همه بگم که خونه ی ما سه طبقه تک واحده هست... پارکینگ خیلی کوچیکه ....همسایه طبقه دوم ماشینشون شاسی بلند و خیلی بزرگ ...جایی که به اونا تعلق میگیره ماشین شون جا نمیشه ...از ما خواستن بذارن جلو ما ...ما قبول کردیم.... اما هر بار ماشین ما  بخواد بیاد بیرون، باید زنگ بزنیم بیان جا به جا کنن....

حالا ما امروز بعد از سیزده چهارده روز (ما زیاد ماشین رو بیرون نمیبریم، شاید یکی دو روز در هفته، بر خلاف همسایمون که روزی سه چهار بار میرن بیرون) خواستیم بریم پیک نیک با خانواده

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت 4 بعد از ظهر زنگ زدیم طبقه  دوم که بیایید ماشین تون رو از جلو ما بردارید که میخوایم بریم بیرون

هر چی زنگ زدیم، در زدیم دیدیم کسی جواب نمیده نزدیک 30 بار زنگ و در زدیم. گفتیم شاید خونه نیستن، رفتیم بالا دیدیم کفش پسرش هست رفتیم تو حیاط دیدیم در تراس و پنجره شون بازه.

ما از ساعت 4 تا 5 و نیم در زدیم و صداشون کردیم. مامانم گفت شاید چون در تراس بازه شاید خونه باشن دوباره زنگ زد،

با تعجب پسرش اف اف رو جواب داد (تنهایی خونه بود مادر پدرش نبودن)

مامانم گفت آقای فلانی چرا هرچی زنگ میزنم جواب نمیدید ما یه ساعت داریم زنگ میزنیم میخوایم بریم بیرون

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

پسرش (که حدودا 25 سالش هست) برگشته میگه خفه شو حرف نزن و یه عالمه فوش و بی احترامی به یه زن 50 ساله که مامانم باشه کرد.... بعد گفته منم خیلی معطل شدم یه بار هم شما... ..در حالی که  بر حسب اتفاق اگه ماشین ما جلو بود ، هروقت زنگ زدن رفتیم ماشین رو جا به جا کردیم چه دو صبح باشه چه نصف شب باشه فوقش 5 دقیقه معطل شده باشن.... نه یک ساعت و نیم که ما رو معطل کرده

یه فحش هایی به مامانم داد که نگو .... بیچاره مامانم مشکل فشار خون هم داره...پدرم هم چند ماه مسافرت کاری هست خونه نیست

تا الان هیچ بی احترامی بین ما و همسایه مون نبوده به نظرتون چرا  پسرش اینجوری کرد؟ مشکلش چی بوده؟