2777
2789
عنوان

آزمايش سلفرى

81 بازدید | 10 پست

سلام دوستانم

كسى اطلاع داره بيمه تكميلى دانا هزينه سل فرى رو ميده يا نه، هزينه ش چقدر ميشه اصلا؟ كجا بايد انجامش داد تهران يا كرج؟

خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی.     هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://t.me/joinchat/NRSC8lAWz68-iRpP_2bnSw بیایید گروه خانومانه  بزنید تو تل تا عمل کنه

متاسفانه من تل ندارم، شما در مورد سوالم اطلاعى ندارين؟

خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی.     هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊
من برام دکتر نوشته بود و یه مقداری رو بیمه قبول کرد  حتمآ بروید بیمه تون و بپرسید

ببخشيد هزينه ش چقدر شد؟

اگر تهرانی آزمایشگاه نیلو یا دنا می تونی بری من راجع به بیمه هم اطلاعی ندارم بهتره زنگ بزنی از ...

مرسى عزيزم