2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه هنری دارم که اینجوری نیست 

ولی باز فک کنم هنر حساب میشه اینم😅

میتونم دیگرانو راضی کنم کاری که میخامو انجام بدن

و اینکه میتونم هرکیو که بخام به خودم جذب کنم و اینکه شاید فکر کنین نمیشه ازش درآمد داشت ولی اشتباه میکنین میشه ازش پول درآورد 😂😂

تا هنر های دیگر بدرود 

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           
من یه هنری دارم که اینجوری نیست  ولی باز فک کنم هنر حساب میشه اینم😅 میتونم دیگرانو راضی کنم ...

به نظرم اینکه ادم بتونه دیگران رو راضی کنه هر کاری میخواد براش انجام بدن خودش کللللللی هنره 

گروه زرد،،قد ۱۵۷،،،،وزن اولیه ۷۷   ،،، وزن هدف ۶۰  ،،تاریخ  شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳

خیاطی.بله حرفه ایم

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
به نظرم اینکه ادم بتونه دیگران رو راضی کنه هر کاری میخواد براش انجام بدن خودش کللللللی هنره 

یاح یاح 

پس کلییی هنر دارم 😅😂

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           

خیاطی. خطاطی. گلدوزی. بافتنی. قلاب بافی. قالیبافی. رانندگی. یکم طراحی. اتوکد و چن تا نرم افزار دیگه. زبان فول. شاغل و مامان یه دختر شیطون. پروانه اشتغال نظام مهندسی معدن. آشپزی . نمد دوزی . از بعضیاشون درآمد دارم

سلام 

من رانندگی .کیک خامه ای. گل کریستال 

تزیینات منزل مثل رو ایفونی جا کنترلی و مکنت.رو هودی .دستبند .گیره.گوشواره.هفت سین .تل .عروسک پرنسس .نمد دوزی و خبلخیلی تزیینات دیگه البته کانال و درامدم دارم ولی چون معلم هستم زیاد وقت نمی کنم 

دوس داشته باشین میتونم لینک کانال تلگرامم بدم ببینین .

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘
چجوری؟؟؟میشه یادش داد؟

نمیدونم چیزی که من انجام میدم و دیگران انجام بدن میشه یا نه

البته کار خاصی هم انجام نمیدم😐😂