2777
2789
خب میشه توضیح بدی چجوری میتونی وادار به انجام خواسته هات کنی دیگرانو

نگاهشون میکنم 😐

بعد شمرده شمرده کاری که میخام بکنن رو میگم 

البته معمولا اونام باید از فاصله نزدیک نگاه چشمام کنن

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😄اگه ازت دور باشه نمیشه پس

نه دیگه مثلا اون ور خیابون باشه داد بزنم فلانی بیا اینکارو بکن که نمیکنه

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           
چقد خوب خوشبحالتون 

تشکر☺

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

من مجازی زبان درس میدم البته تا قبل از بارداریم اموزشگاه میرفتم ولی بعداز مادر شدنم دیگه مجبور شدم تو خونه باشم 

خودم فکر کردم چطوری کسب درامد کنم 

خودم نشستم یه کتاب نوشتم اموزش مکالمه تو سی جلسه با یه روش سرگرم کننده و جالب ک از خودم دراوردم تدریس رو شروع کردم خوبه خدارو شکر 🙏🙏🙏🙏🙏 الان یکساله . 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

راستی اگه کسی میخواست منو معرفی گلم 😌🌷 این ایدی تلگ راممه englishapieceofcake

شرایطم خیلی مناسبه 

جلسه ای 5 هزارتومن. هر 5 جلسه یکبار بعد. ه از رضایت میریزن . که 100 درصد رضایت دارن👌😇

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736