2821
2789
عنوان

جای من بودین به طلاق فکر میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 60 پست
شوهرم مهربونه ولی انگار همش نقشه تو عید دعوامون شد زنگ ززد مامانم اومد یه دروغایی میگفت که من شاخ در ...

مهربونی که دروغ می‌گه و خیانت کرده و کتک هم می‌‌زنه کجاش مهربونه؟

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم شرایط خودتم بگو و اینکه چه ویژگی های خوبی داره.. متاسفانه الان اینقدر مشکلات زیاده که اگه مدیریت نکنیم خیلیهامون باید طلاق بگیریم. اون خانم دوست دختر سابقش بوده یا نه بعد ازدواج باهاش اشنا شده و رابطه عاشقانه داشته...به نظرم وقتی عاشق کسی میشی که طرف مقابلت برات همخونه باشه فقط.خیلی ها به خاطر ابرو و حس دلسوزی که به خاطر وجدانشون دارن جدا نمیشن. شما همه چیزو بسنج اگه حاظره به خاطر داشتنت اصلاح بشه اینبارو ببخش ولی اگه از روی ترسش به غلط کاری افتاده متاسفانه دوباره تکرار میکنه

یعنی عکس تکی از خودمون یا تابلو هیچ زنی نزنیم تو خونمون منظورته

تربیت و اینام کشکه!! به خاطر مجسه و عکسه!!! بی خیال بابا فکرتون را منحرف نکنید که مسائل اصلی زندگی فراموش بشه. 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
من دوساله از گندش گذشته ولی ذهنم اروم نمیشه یک ماه رفتم پانسیون از صبح تد شب اصلا همه حواسم پیش این ...

من جای شما نیستم شوهر شما دخترای دیگه کنارشن ولی من مادرشوهرم دائم پیش شوهرمه هرچی مشکل برام پیش میاد زیر سر مادرشه هرکسی یجور مشکل داره زندگی همیشه اونجوری که ما میخوایم نمیشه ولی فکر کن من خودم چندبار باقهر رفتم اشتباه کردم الان مجبورم خونه مادرشوهرم بمونم 

به نظر من تا بچه نداری جدی فکر کن منم اولش شوهرم فهمیدم با زنهای دیگه رابطه داره شل گرفتم گفتم فرصت بدم ولی اصلا از رو نمیره عادت کرده میگه به تو مربوط نیست بچه هام بزرگ شدن نمیتونم ولشون کنم شوهرم میگه همین که هست نمیخوای برو هیچی هم بهت نمیدم منظورش مهریس کاملا بی عاطفه و بی مهر و محبتم منم تشنه عشق و محبت هستم همش فکرم مشغوله ارامش ندارم

عزیزم شرایط خودتم بگو و اینکه چه ویژگی های خوبی داره.. متاسفانه الان اینقدر مشکلات زیاده که اگه مدیر ...

نه بابا اون خانومم متاهل بودو بعد ازدواج باهاش اشنا شده بود یه بارم سابقه جدایی تو عقد داره میترسه منم طلاق بگیرم بشه دوبار

به نظر من تا بچه نداری جدی فکر کن منم اولش شوهرم فهمیدم با زنهای دیگه رابطه داره شل گرفتم گفتم فرصت ...

شوهر منم پریروز تو دعوا میگفت مگه تو چیکار کردی هر چی دارم از خودم دارم همین یه کلمش منو برده تو فکر جدایی

ظاهرا جلو بقیه وگرنه دستش واسه من رو شده

خب تو که اینجا ظاهرا و برای بقیه نمی‌گی.. داری واقعا خصوصیت خوب و بد می‌گی که آدم صادقانه کمک کنه. ایشون آدم مهربونی نیست.. از نظر اجتماعی موجه هست. که اونم اگر تو کارهاش را به دیگران گفته بودی دیگه دستش رو شده بود. 

2825
2823
2791
2779
2792