2777
2789
عنوان

کمک راه حل میخوام

109 بازدید | 16 پست

بچه ها خانواده ی من تو یه شهر دیگه زندگی میکنن که ۵ ساعت باهاشون فاصله دارم. من تهرانم اونا شهرستان. خیلی دوس دارم بیشتر ببینمشون ولی شاید دو ماهی یه بار بتونم ببینمشون. خونمون خیلی کوچیکه، همسرم همش ناراحته وقتی بخوان اونا چند روز بیان، واسه عیدم دلم میخواست از اول عید بریم پیششون ولی هفته دوم عید رفتیم، یه هفته موندیم امروز دیگه همسرم گفت خیلییی زیاد موندیم برگردیم، تو راه گریه کردم و اونم به جای دلداری میگفت خیلی لوسی و خب تو میموندی و تو برو یه هفته بمون. من دلم نمیاد تنهاش بزارم و بدون اون برم. شما جای من بودید چیکار میکردید؟ میرفتید تنهایی یه هفته بمونید خونه مامانتون اینا؟ مطمئنم اگه ام برم بعدش دوباره ناراحت میشه و قهر میکنه. خونه مادرشوهرم تهرانه، حداقل هفته ای یه بار میریم اونجا.، منم دلم خیلی میگیره. 

خدا جونم به من و همسرمم نی نی بده دیگه.😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نامزدم شهرمون ۱۲ ساعت  فاصله داره  بعد ازدواج بله اگه اون نتونه تنها میام میمونم

هیچوقت تنهاش نذار

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

من برعکس توام شوهرم تو شهر ما غریبه.

ولی من خیلی اصرار نمیکنم بریم خونه خانوادم چون عادلانه نیست یه جا هفتگی بریم و یه جا چند ماه یه بار.

قوی باش و به شوهرت نشون بده مستقلی مبادا فک کنه اولویتش نیستی.

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
چمیدونم میگن شوهراتونو تنها نزارید و جدا ازشون نخوابید. از این حرفا میترسم

نه بابا خیلی از خانمایی که دورن از خانوادشون میرن پیش خانوادشون، نمیخوای یه سال بری بمونی که یه هفتس 

من برعکس توام شوهرم تو شهر ما غریبه. ولی من خیلی اصرار نمیکنم بریم خونه خانوادم چون عادلانه نیست یه ...

ممنونم از پاسخت. سعیمو میکنم. کاش ما هم تو شهری بودیم که مامان خودشم نبودن

خدا جونم به من و همسرمم نی نی بده دیگه.😍
بنظرم اگه کاری بخواد بکنه بغل گوشمم ک باشه میکنه پس خودمو محدود نکنم بهتره

نه...مشاورگفت به نبودنت عادت میکنه...چیزای دیگه روجایگزینت میکنه...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
نه...مشاورگفت به نبودنت عادت میکنه...چیزای دیگه روجایگزینت میکنه...

آره اینم درست میگی

ای بابا 😭😭😭پس مامانم اینا چی دلم تنگ میشه خب 

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟
آره اینم درست میگی ای بابا 😭😭😭پس مامانم اینا چی دلم تنگ میشه خب 

منم راه دورم...باهمسرم میرم....یه شب میمونم میایم

اخه چجوری با ۱۲ ساعت فاصله ی شب بمونیم اصلا به اومدنش میارزه؟

والامنم ازحرف مشاورترسیدم