خدابامنههه مدیر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 329 عنوان تلویزیون ال جی و... | مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 24 پست سلام خوبین کسی تلویزیون ال جی داره یه راهنمایی میخوام واسه وصل شدنش به نت وای فای میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍 1398/01/15 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدابامنههه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 329 رو خوده کنترل تلوزیون یه علامت خونه هست اون دکمه رو بزن گوگل و اینارم میاره نه نیستش همه جارو گشتم نداره تلویزون بابام اینا راحت همه برنامه ها هست ولی واسه من نیست میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍
خدابامنههه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 329 وای فای که کابل نداره گلم مودم منظورته دقیقا منظورتو نفهمیدم میخوای با تی وی نت گردی کنی ؟&n ... آره دیگه همون مودمو با کابل به تلویزیون وصل میکنم بعدش نت وصل میشه اما مثلا برنامه ای مثل گوگل و اینا نداره هیچی میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍
الي_بانو عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 2874 همینکارو کردم یا وصل نمیشه یا ی بارم ک شد فقط عکسو نشون داد یجاشو اشتباه رفتی من همیشه اینکارو میکنم فیلمم میبینم
الي_بانو عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 2874 آره دیگه همون مودمو با کابل به تلویزیون وصل میکنم بعدش نت وصل میشه اما مثلا برنامه ای مثل گوگل و این ... اسمارته تلویزیونت دیگه؟اسمارتا خودشون یکسری برنامه دارن، به نت وصل کن و برو برنامه مرورگرو دانلود کن، مثل گوشی فروشگاه داره عکسو ببین ، مثلا این لیست recent منه که مرورگر هو توشه
baran7667 عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 9195 یجاشو اشتباه رفتی من همیشه اینکارو میکنم فیلمم میبینم آها باشه دوباره امتحان میکنم
خدابامنههه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 329 اسمارته تلویزیونت دیگه؟ اسمارتا خودشون یکسری برنامه دارن، به نت وصل کن و برو برنامه مرورگرو دانلود ... نمیدونم از کجا بفهمم اسمارته یا نه؟؟؟؟ میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍
الي_بانو عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 2874 نمیدونم از کجا بفهمم اسمارته یا نه؟؟؟؟ عکسی که برات فرستادم رو دیدی؟این شکلیه تی ویت؟کانالای ایرانو با دستگاه دارین یا خود تی وی داره hd ؟
خدابامنههه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 329 عکسی که برات فرستادم رو دیدی؟ این شکلیه تی ویت؟ کانالای ایرانو با دستگاه دارین یا خود تی وی ... نه عکس نبود ندیدم ولی خوده تی وی کانالارو داره حتی میگم وای فای هم وصل میشه مثلا خریدنی از خوباش خریدیم ال جی ۵۵ اینچ میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍
الي_بانو عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 2874 نه عکس نبود ندیدم ولی خوده تی وی کانالارو داره حتی میگم وای فای هم وصل میشه مثلا خریدنی از خوباش خری ... خب اسمارته پس بگرد دنبال استورش که مرورگر رو دانلود کنی
خدابامنههه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 329 خب اسمارته پس بگرد دنبال استورش که مرورگر رو دانلود کنی باشه خیلی ممنونم😘😘😘😘 میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍