2777
2789
عنوان

بچه ها ببخشم یا ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 42 پست
خواهر شوهر متاهلم بازار بود..خیلی خوبه.. اون خونه نبود..شوهرم منو زد وعوا بالا گرفت.. مادرشوهرم گل ...

چه الکی الکی دعوا درست کردی😞شوهرت کتکت زد😱

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

چند وقت پیش شوهرم منو خر میکرد که خونه ویلایی میسازم یک طبقه ش رو میدم مادرم تا از شهرستان بیاد قم من بزور راضی شدم..

رفتار این چند روزه ش رو که دیدم گفتم به هیچ عنوان با مادرت زندگی نمیکنم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد دعوا دیگه با مادرشوهرم و شوهرم سنگینم..شوهرم میگه با مامانم خوب باش من قبول نمیکنم..برای همین شو ...

مقصر خودتی و شوهرت چکار به زن بینوا داری بس کن گناه داره مسافرت و زهر کردین و خاطره بدش تو ذهن همه میمونه بعضی جاها و بعضی وقتا آدم باید ببخشه و از خودگذشتگی کنه

چه الکی الکی دعوا درست کردی😞شوهرت کتکت زد😱

واقعا الکی الکی بود؟

من 40 روز قم مادرشو نگهداشتم این چند روز مسافرت هم دائم باهامون بود شبانه روز..با من گثل بچه ها برخورد میکرد و خودش شوهرمو مثل زن تره خشک میکرد..

مقصر خودتی و شوهرت چکار به زن بینوا داری بس کن گناه داره مسافرت و زهر کردین و خاطره بدش تو ذهن همه م ...

اره به شوهرم گفته من به فکرم نرسید شمارو تنها بذارم..

من بخاطر اون کتک خوردم..درد بدنم نفرتم رو ببشتر میکنه..

الان باهاش سر سنگینم و سر سنگین میمونم

وقتی با جمع می رین مسافرت باید انتظار این رفتارو  از جانب اونا داشته باشین . البته شوهرت کار درستی نکرده مادرش رو اورده اتاق شما ولی تو هم سیاست نداری که اگه داشتی خودش این مشگل رو حل می کرد. 

واقعا ناراحت شدم مادرشوهرتم باید یکم ازتون دور میشد هم واسه عزت خودش هم واسه راحتی شما نمیدونم چی فک کرده پیش خودش دختراش چرا اینجورین من اگه بودم نمیذاشتم مادرم بی عزت شه میگفتم بیاد پیش خودمونم کلا نمیذارم 5مین مامانم بره پبشه عروسمونم خوشم نمیاد مامانمو مریض میکنه از بس زبون درازو بی حیاست  

مادر اگرپادشاه بودم شک نکن صدای خنده ات راسرودملی میکردم... :)❤
بی تدبیری شوهرم بود.. من بابد برم نظر بدید چوار کنم

فعلا مشکلتو با شوهرت حل کن اگه منت کشی کرد راضی شو ظاهری با مادرشوهرت خوب باش ولی از من به تو نصیحت یا کلاا قید مسافرت خانوادگی رو بزن یا اگه هم رفتین هراتفاقی افتاد اخم و تخم و غرغر رو ممنوع کنین هم خودت هم شوهرت

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

بعدم استارتر کلا یا کاری رو انجام نده یا اگرم انجام دادی بعدش منتش رو سر شوهرت یا بقیه نزار میخواستی از اول قبول نکنی مادرشوهرت بیاد خونت وقتی هم اومد منت نزار که مادرتو جمع کردم هرموقع کارخوبی میکنی اجرت رو از اماما بخواه

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍