2777
2789
عنوان

بچم لگد زد به مردم

102 بازدید | 6 پست

سلام

امروز با بچم که اسمش آرش هست رفتیم فروشگاه برای خرید من یک لحظه سرم رو برگردوندم برای نگاه کردن قیمت اجناس بچه لگد زد زیر یک خانم . خانم برگشت گفت بچه را بگیر . گفتم نه این نزده. گفت آره زد گفتم نه اون گفت آره دعوا شد رفتیم دوربین های مغازه را به مسئول گفتیم چک کنه و دیدیم اره بچه لگد زده اونم چه لگدی که من موندم چرا پای اون خانم نشکست با این ضربه. جریمه کردن مارا

اینقد بدم میاد از مادرایی که حرف حالیشون نمیشه فک کردی مردم مریضن بیان بگن بچه ات لگد زده به ما ؟

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چرا باور نکردی؟؟؟

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️