2777
2789
عنوان

بچه ها ببخشم یا ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 42 پست
سوالی از شوهرم میپر سی دم مادرشوهرم جوابمو میداد..حسابی اعصابم به هم ریخته بود.. مادر شوهرم ساده ...

یاخدا خب دختر مجردش بهش برسه چرا اوار شد خونه تو

ساده چیه مظلوم چیه

هر نفهمی میدونه که زن و شوهر باید تنها باشن موقع خواب اونم تو سفر😂🙈

I am a queen because I have a cute mad king

شب اخر از شوهرم سوال پرسیدم و طبق معمول اون بی منظور جوابمو داد..گفتم من از شوهرم سوال میپرسم چرا شما جواب میدید..دلم پر بود و گفتم 4 روزه نتونستم با شوهرم دو کلمه حرف بزنم..

اون گفت منکه چیزی نگفتم تو به خودت داری و ..خواهرشوهرم گفت مامان خیلی پر حرفی..

مادرشوهرم دست خودش نبوده و بی قصد مدام جواب سوالای منو میداد..

تو اتاقمون موند چون اونجا راحت بود به فکرش نرسیده بود دو روز این رن و شوهر رو بذارم تنها باشن..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاری به اینکه کار مادرشوهرت بده یا نه ندارم ولی شخصا از غر زدن تو مسافرت بدم میاد حالا از طرف هرکسی باشه چه خانوم چه آقا.اگه میتونستی خودت یه جور به مادرشوهرت میرسوندی که دوس داری تنها باشی با شوهرت خب میشد اگه هم نمیشد و راهی وجود نداشت پس غر زدن اشتباهه به هرحال رفت و آمد فامیلی این چیزا رو هم داره

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
شب اخر از شوهرم سوال پرسیدم و طبق معمول اون بی منظور جوابمو داد..گفتم من از شوهرم سوال میپرسم چرا شم ...

گناه داره اینطوری نگو بهش مامان منم این طوریه خیلی ساده و صافه و تا داریم با یکی حرف میزنیم و سوال میکنیم مامانم جواب میده عادتشونه ۶۰ سال اینطوری بودند الان ما که نمیتونیم تربیتشون کنیم

سوالی از شوهرم میپر سی دم مادرشوهرم جوابمو میداد..حسابی اعصابم به هم ریخته بود.. مادر شوهرم ساده ...

ولش کن از مسافرتت لذت ببر!!   مادرشوهرت هم غیر ممکنه که ندونه این موضوعو!!!  

من همیشه برای آروم شدنم یه کاری می کنم و اونم اینه که کاری که قراره در آینده از روی مهر و محبت و دلسوزیم برای اون طرفم انجام بدم دیگه انجام نمی دم!!!!

@پرنسا۷۱    مادرشوهر😁سعیدو برد واکسن بزنه 😭😭😭

اخی طفلک  کوچولو😕😕چطور دلت اومد خودت نری

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

سر همون دو جمله ای که به مادرشوهرم گفتم شوهرم گفت برسیم شهرستان تلافی شو با مامانت در میارم..اینو که گفت از کوره در رفتم..

بچه ها خونه ی من قمه یک ماه اونجا با مامانش بودیم

بهش گفتم دو هفته تعطیلات رو بذار شهرستان با مامان راحت باشم که نذاشت..و تعظیلات رو کوفتم کرد..هر شب بژور عید دیدنی میبرد منو ..7 تا دایی داره هر شب مهمونونی تکراری میبرد منو با جمع تکراری

اخی طفلک  کوچولو😕😕چطور دلت اومد خودت نری

من خودم رفتنی که تو اتاق نمیمونم که 😣

شوهرم بغلش میکنه‌ . من فراااااااااااااار

حتی تو سالن انتظارم نمیتونم بمونم 😭 میرم بیرون کلا 😭

انقد ک دل ندارم 😢

(    )

خواهر شوهر متاهلم بازار بود..خیلی خوبه..

اون خونه نبود..شوهرم منو زد وعوا بالا گرفت..

مادرشوهرم گله کرد که چرا پسرمو فحش دادی و..

من گفتم چطور دخترت با حسن یعنی دادمادت دعوا میکنه ناراحت نمیشی من با شوهرم دعوا میکنم ناراحت میشی..

گفت این پسرمه..گفتم خب تو ماشین پسرت نباش..

مادرشوهرم تو این 4 روز نقش زن رو برای شوهرم ایفا کرد..من واقعا ناراحت میشدم..حتی به شورت شوهرم هم کار داشت

من خودم رفتنی که تو اتاق نمیمونم که 😣 شوهرم بغلش میکنه‌ . من فراااااااااااااار حتی تو سالن انتظار ...

منم تا حالا واکسن زدن بچه هامو ندیدم...شوهرم نگهشون میداره من میرم بیرون😥

راستی پری خانوم نیومد😁😁

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔