2777
2789
عنوان

فلج بدن بعد از بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 42 پست
بله دقیقا من کلی مطلب خوندم تو نت با بختک خیلی فرق داره

من زمان مدرسه و دانشگاه خیلی برام اتفاق می افتاد ولی الان خیلی بهتر شدم تنها عاملش استرس بیش از اندازه هست وقتی اعصاب راحتی نداشته باشی راحتیخواب اروم هم سلب میشه من خیلی دقت کردم همیشه تو اوج مشکلاتم این حالت ها پیش میاد

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
دقیقا  منم از تو دیوارا رد میشم برام جذابه 😅

من هنوز به این درجه از عرفان نرسیدم 😂

نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت حس میکنی افسرده ای ؟ من استرس و فشار عصبی دارم که اینارو همه دارن اما افسردگی ندارم

من کلا یکم عصبی هستم ولی افسرده نیستم من کلا خودم مشکلی ندارم ولی خیلی به پدرو مادرو برادر ومشکلاتشون فکر میکنم.شوهرم همیشه مراقبه که من خوشحال باشم منم جلوش یجوری رفتار میکنم که خوشحالم ولی ته دلم بخاطر مشکلات بقیه ناراحته

چ خوبه مثل خودمو پیدا کردم همیشه فکر میکردم فقط خودم اینجوریم چ باحال 😉خوشوقتم از اشناییت ✋

خوشوقتم عزیزم ولی من کلا واسه کسی اینارو نمیگم الان چون شما گفتید خواستم بدونید تنها نیستید 

ولی تحقیق کردم متوجه شدم بخاطر افسردگی شدیده اما شاید دلیل دیگه ای هم داشته باشه‌.

سلام عزیزم من مطلب شما خوندم راجب درمان تنبلی تو یکی از تاپیک ها اومدم تو قسمت شما بخونم دیدم اینو گذاشتی من هم تنبلی تخمدان دارم،الان یه مدت از خواب بیدار میشم سمت چپ بدنم مخصوصا انگشت های دست و پام درد دارم اولش ک بیدار میشم قفل هستم میشه بگین حالتون بهتره؟علایم دیگه ندارین؟فهمیدین ریشه مشکل کجاست؟من الان دارم درمان میشم بهم گفته غلبه سودا داری و استرس  ولی دکتر روماتولوژی بهم گفته ک ارتریت دارم