2777
2789
عنوان

فلج بدن بعد از بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 42 پست

من از بچگی اینجوری میشدم و حتی  بعضی اوقات روحم از بدنم جدا میشه واینقدر به خودم فشار میارم تا روحم برمیگرده واصلا نمیدونم دلیلش چیه وچطوری روحم بر میگرده اما کاملا حس میکنم وحتی میفهمم که روحم جدا شده چون جسم خودم رو میبینم .البته شاید خیلیها باور نکنن ولی برام مهم نیست خودم عادت کردم تقریبا خخخخ

فکر نکنم بختک باشه چون تو خواب اتفاق میوفته ولی این حالت زمان بیدار شدن اتفاق میوفته یعنی خواب باشی یک ان بیدار بشی انگار ترسیده باشی و بدن دچار شوک بشه و درست نتونه دستور از مغز بگیره و هماهنگی بین روح و جسم اتفاق نمیوفته روح بیدار میشه ولی جسم هنوز خوابه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد شما درد نداری وقتی اونجوری میشی  من درد دارم تو پهلوم رو کلیمو انگار دارن محکم فشار میدن خ ...

نه درد ندارم

ولی سرانگشتام یه حالت عجیبی داره مور مور میشه و گاهی حس میکنم یکم بی حسه

بخصوص دست راستم

نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
من از بچگی اینجوری میشدم و حتی  بعضی اوقات روحم از بدنم جدا میشه واینقدر به خودم فشار میارم تا ...

اره منم اینجوریم روحم که جدا میشه ایندرو بهم نشون میده 

ولی درد دارم تا روحم برگرده 

فکر نکنم بختک باشه چون تو خواب اتفاق میوفته ولی این حالت زمان بیدار شدن اتفاق میوفته یعنی خواب باشی ...

بله دقیقا

من کلی مطلب خوندم تو نت

با بختک خیلی فرق داره

نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
ولی تحقیق کردم متوجه شدم بخاطر افسردگی شدیده اما شاید دلیل دیگه ای هم داشته باشه‌.

دوستم پزشکه

بهش گفتم گفت اینا علایم نورولوژیکه

باید به متخصص مغزواعصاب مراجعه کنی

اره منم اینجوریم روحم که جدا میشه ایندرو بهم نشون میده  ولی درد دارم تا روحم برگرده

اره من یبار گفتم بذار لذت ببرم رفتم بیرون توی پارک هیچ کس منو نمیدید حتی یه کتلت از روی سفره یه خانواده برداشتم خوردم وکلی خندیدم ودوباره برگشتم کلا خیلی خوش گذشت 

من از بچگی اینجوری میشدم و حتی  بعضی اوقات روحم از بدنم جدا میشه واینقدر به خودم فشار میارم تا ...

من از سال ۹۰ دقیقا سال تحویل اینجوری شدم ظهر که خوابیده بودم خیلی عجیب بود برام الان برام عادی شده 

هر کی میخواد بیاد خونم رو میبینم حتی لباسی که میپوشنو هم میدونم چیه 

خواب خونه ای که قراره بخرم 

ماشینم 

همرو دیدم 

همشم درست در میاد عین خوابم 

ولی تحقیق کردم متوجه شدم بخاطر افسردگی شدیده اما شاید دلیل دیگه ای هم داشته باشه‌.

خودت حس میکنی افسرده ای ؟

من استرس و فشار عصبی دارم که اینارو همه دارن

اما افسردگی ندارم

اره من یبار گفتم بذار لذت ببرم رفتم بیرون توی پارک هیچ کس منو نمیدید حتی یه کتلت از روی سفره یه خانو ...

😳😳😳😳