2777
2789
عنوان

دعای شمس القمر

3249 بازدید | 112 پست

کسی انجام داده یا شرف الشمس روز ۱۹

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من

واعقا تو رو خدا توضیح بدین چ جوری تاثیرشو دیدین

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

چطوریه؟؟

میشه یه توضیح بدید لطفا

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
شرف الشمس رو انجام دادم.

چ جوری

واعقا تو رو خدا توضیح بدین چ جوری تاثیرشو دیدین

اره براورده شد ارزوم هنوزهم کاغذش رو لای قرآن دارم.من با خودکار نارنجی روی کاغذ زرد نوشتم‌.اون علائم بالای صفحه رو هم توی نوشتنش ک چ شرایطی داره رو رعایت کردم

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....

خانوما تو نت سرچ کنید ی دعای چن خطیه  روز ۱۹ فروردین نوشته میشه و رد خور نداره ولی آداب خاص خودشو داره

خانوما تو نت سرچ کنید ی دعای چن خطیه  روز ۱۹ فروردین نوشته میشه و رد خور نداره ولی آداب خاص خود ...

چه آدابی ؟ سخته؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...