2777
2789
عنوان

دعای شمس القمر

| مشاهده متن کامل بحث + 3250 بازدید | 112 پست
اره براورده شد ارزوم هنوزهم کاغذش رو لای قرآن دارم.من با خودکار نارنجی روی کاغذ زرد نوشتم‌.اون علائم ...

تو رو خدا دقیق توضیج بده چ زمان از روز انجام دادی حتما باید خودکار نارنجای باشه؟ شکلارو هم کشیدین و فقط ی آرزو نوشتین خواهش میکنم لطفا کامل توضیح بدین میخوام انجام بدم

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک کنین بچه ها پلیییز

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
به منم بگید تاثیر داره؟؟واسه چه کاراییه؟هزینه چقدر دادید؟

عزیزم خودت باید انجام بدین 

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
چه آدابی ؟ سخته؟

ن فقط ریزه کاری داره

اره براورده شد ارزوم هنوزهم کاغذش رو لای قرآن دارم.من با خودکار نارنجی روی کاغذ زرد نوشتم‌.اون علائم ...

خانوم تو رو خدا بیا یادم بده منم انجام بدم

ای بابا یکی بگه چه دعایی هست

عزیزم ی دعا برا براورده شدن حاجات من فقط شنیدم میگن خیلیییی خوبه خودت باید تو خونه انجام بده فقط من دقیق بلد نیستم میخوام ببینم کسی بلده یادم بده

ن فقط ریزه کاری داره

عزیزم چقدر وقت میگیره؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
عزیزم چقدر وقت میگیره؟

هیچی اینجور ک شنیدم فقط چن خطه باید رو کاغذ بنویسی دقیق نمیدونم کاش اون خانومه بیاد توضیح بده

اگه گفت منم ریپ کن بیام  بخونم

باشه عزیزم

«شرف‌الشمس» را به نام انگشتر یا گردنبند می شناسیم اما شرف الشمس نه سنگ است و نه حتی دعایی که بر روی عقیق زرد می نویسند.
شرف یک اصطلاح نجومی است که برای قرار گرفتن ستاره ها در برخی از برج های فلکی و میزان سعادت و نحوست روزها از آن استفاده می شود. بسیاری از قدیم الایام تا کنون قرار گرفتن هر ستاره را در برج و درجه ای که شرف آن باشد، دارای نوعی از تأثیر دانسته و قرار گرفتن آن در درجه ای دیگر که هبوط آن باشد، را دارای تأثیر دیگری می دانند و گفته اند شرف الشمس هنگامى است که در درجه 19 حمل (فروردین) باشد.

گفته می شود که هر سال در روز 19 فروردین خورشید به نقطه خاصی در آسمان میرسد و حالتی معادل شب قدر را ایجاد میکند. در این روز خورشید نسبت به سایر کواکب روی زمین قدرت بیش‌تری دارد و آداب و اعمال خاصی برای آن ذکر شده است. پیش از بیان آداب و اعمال این روز لازم است با اشکال حرز شرف الشمس که بر روی سنگ عقیق (معمولاً عقیق زرد) حکاکی می شود، آشنا شوید.

اشکال حرز شرف الشمس چه معنایی دارند؟

حرز شرف شمس که روی نگین و یا عقیق حکاکی می‌شود، آداب خاصی دارد، شامل پنج اسم اعظم خداوند است که آن‌ها را کلمات مبارکه «الله؛ جمیل؛ رحمن؛ مومن؛ نور» گفته‌اند و به جای نقش از پنج حرف اول آن‌ها به صورت «ا.ج.ر.م.ن» می‌توان استفاده کرد. این نقش 13 حرف دارد 4 حرف از تورات 4 حرف از انجیل و 5 حرف از قرآن کریم است. تصویر جدول یا لوح شرف شمس هم در زیر آورده شده که خواص یکسانی را با نقش حرز دارد.

ادامه در پست بعد

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
توضيح و لايك    

عزیزم بالا توضیح دادم