2777
2789

هس

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگوووو

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .

قبل از شروع ازتون تقاضا میکنم بهم نگید چقد سنت کمه و چقد بچه ای...متلک نگید و نمک رو زخمم نپاشید بخدا ک حال دلم خوب نیس😔

س سال پیش ک ۱۴ سالم بود اولین باری بود ک علیو میدیدمش خیلی کوچیک بودم و اصلا نمیدونسم خوب و بد چیه..ظاهر خوب و خوشگلی داشت اولین پسری ک بود ک تو ۱۴ سال عمری ک کرده بودم ب چشمم میومد..ی سری اتفاقا گذشت و ما باهم رفیق شدیم و روزا پشت سر هم گذشت

هر روز ک میگذشت از رابطمون عشق و علاقمون بهم بیشتر میشد و هر سال ک میگذشت با خودم فک میکردم چقد عاقل تر شدم و چقد الان بیشتر میفهمم عشق ینی چی..روزای خوب و بد زیاد داشتیم و کلی خاطره ساختیم..همه اتاقم پر شده از یادگاریاش❤

سال دوم از رابطمون بود ک بابام جریانو فهمید و با حرفای اون روزش همه بدنم مور مور شد و حالم خیلی بد..بهم گف رفتی دس گذاشتی رو پسری ک من انقد از خانوادش بیزارم؟عاشق این شدی؟اخه تو اصن عققققللل داری؟گوشیمو گرفت و بعد از شیش ماه باز گرفتمش..بابام کلی مخالف بود و خب ما تو ی شهر کوچیک زندگی میکنیم جایی ک همه همو میشناسن خیلی خوب بعد بابای من تو محل ی ادم سرشناس و معروفه و بابای علی اصلا اینطوری نیس..ته تغاری بابامم و واسم کلی ارزو داره همش میگ میخام بهترینا برات باشه و واسش قابل درک نبود ک من عاشق علی شدم ک خانواده مقبولی نداره😔

از خود علی میگم ک واقعا سال ب سال ک میگذشت چقد بهتر میشد و عشقش بمن بیشتر علی ۲۱ سالشه

تو این مدت بخاطر اینکه بمن برسه رفت سرکار همش روی پای خودش بود اهل رفیق بازی و قلیون و این چیزا نیست پاکه و ساده خیلی خوش قلبه و ب حرفام گوش میکنه و بهم اهمیت میده...هرچی حقوق میگیره میریزه ب حساب من😔بخدا ک خیلی صاف و سادس